; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Klaus 07

GALERIE FOTO. Netflix a lansat trailerul, afișul și imagini noi pentru filmul de animație „Klaus”

08 October 2019

Netflix, SPA Studios și Artesmedia Cine prezintă „Klaus'. Noua animație va vaea premiera pe platforma de streaming pe 15 noiembrie 2019.

 Vezi galeria foto >

Când Jesper iese în evidență ca cel mai slab elev al academiei poștale, el este staționat pe o insulă înghețată la nord de cercul polar arctic, unde localnicii, veșnic învrăjbiți, de abia schimbă o vorbă, darămite să își trimită scrisori. Jesper aproape că renunță, dar găsește o aliată în profesoara Alva și îl descoperă pe Klaus, un tâmplar misterios care locuiește singur într-o casă plină de jucării lucrate manual. Aceste prietenii neașteptate readuc veselia în Smeerensburg, ceea ce creează o nouă lume plină de vecini binevoitori, tradiții magice și ciorapi atârnați cu grijă pe șemineuri. O comedie animată de sărbători regizată de co-creatorul „Despicable Me' Sergio Pablos, „Klaus' îi are în distribuție pe Joan Cusack, Will Sasso și Norm Macdonald.

Regizat de Sergio Pablos.

Cu: Jason Schwartzman, JK Simmons, Rashida Jones, Norm MacDonald, Joan Cusack.

Produs de Jinko Gotoh, p.g.a Marisa Román, p.g.a and Sergio Pablos, p.g.a, Matthew Teevan, Mercedes Gamero, Mikel Lejarza, Gustavo Ferrada.

După o poveste originală de Sergio Pablos.

Scenariști: Sergio Pablos, Zach Lewis and Jim Mahoney.

Muzica de Alfonso G. Aguilar.

Production Designers Szymon Biernacki, Marcin Jakubowski.

Trailer:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare