; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

X factor 9 septembrie 2016 3

Galerie foto: Momentele cheie ale primei ediții a show-ului „X Factor” (Antena 1)

08 September 2016

Mâine seară, de la ora 20.30, imediat după Observator, concurenții „X Factor' vor pune la bătaie toate armele în prima ediție din noul sezon al show-lui de la Antena 1.

x-factor-9-septembrie-2016-3

De altfel, ediția de vineri va fi și prima în care vom vedea o nouă formulă a juriului „X Factor', format din patru persoane: Horia Brenciu, Delia, Ștefan Bănică și, nu în ultimul rând, pe Carlas Dreams, noul membru al echipei. Potrivit unui comunicat al postului, încă din prima ediție, juratul cu fața nevăzută va fi invitat să cânte împreună cu una dintre concurentele show-ului, în timp ce Delia va fi impresionată de spectacolul de striptease al unui student la stomatologie.

De ce Horia Brenciu se va răzgândi în ultimul moment și, după un vot negativ, va decide în favoarea concurentului, cum va fi Ștefan Bănică fermecat de domnișoara Alexandra, ca în final să se ridice în picioare după prestația iubitului acesteia, toate acestea sunt întrebări la care prima ediție „X Factor' de vineri seara dă cele mai neașteptate răspunsuri.

Pe lângă un lung șir de glume și schimb de replici între jurați, vă veți putea delecta la „X Factor' și cu apariții spectaculoase pe scena audițiilor. O concurentă trecută de prima tinerețe își va încerca și ea norocul în emisiune, dar va da și explicația halucinantă a „balansului său între Franța și România', spre nedumerirea juraților. Rămâne de văzut dacă cei patru membri ai juriului vor fi la final amuzați sau bulversați de prezența acesteia.

Concurența în cuplu nu este benefică, dar ce poți face atunci când ambii parteneri vor să câștige „X Factor'? Alexandra și Mihai, o fostă membră a trupei XOXO și un concurent la Eurovision, iubiți în viața de zi cu zi, vor fi în competițiee pe scena X Factor. Rămâne ca juriul și publicul să decidă dacă asta este în folosul sau dezavantajul lor, mâine seară, de la 20.30.

Galerie foto:

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare