; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meryem Uzerli vrea să se întoarcă la seriale

GALERIE FOTO. Meryem Uzerli se află la Festivalul de Film de la Berlin. Cum mai arată actriţa din „Suleyman Magnificul”?

12 February 2019

Zilele acestea, actriţa Meryem Uzerli (pe care o ştiţi din serialul de epocă Suleyman Magnificul', în care i-a dat viaţă sultanei Hurrem) se află la Festivalul de Film de la Berlin, eveniment la care a fost prezentă şi în ultimii ani şi care anul acesta se desfăşoară în perioada 7-17 februarie. Acesta nu este primul festival de gen la care actriţa a participat anul acesta, în ianuarie ea a fost prezentă şi la Goburile de Aur, la Los Angeles.

În ultima jumătate de an, Meryem (35 de ani) a stat departe de platourile de filmare pentru a se concentra mai mult pe afaceri. Ea are propriul brand de produse de machiaj, care se vinde bine în Emiratele Arabe Unite. Ultima ei peliculă, pe care a filmat-o vara trecută, Kovan', va ajune la sfârsitul anului în cinematografele turceşti.

În ceea ce priveşte viaţa personală, pe 10 februarie, fiica lui Meryem, Lara (rezultată în urma relaţiei cu turcul Can Ateş), a împlinit cinci ani, iar actriţa a urcat cu ea poze pe Instagram. La mulţi ani, dragostea vieţii mele!', a scris Meryem.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare