; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shark Week_2018_23 29iulie (2)

GALERIE FOTO. Luni, 23 iulie, Shark Week se întoarce la Discovery Channel pentru cea de-a 30-a aniversare

19 July 2018

Pe 23 iulie, Shark Week, Săptămâna rechinilor, revine pe micile ecrane cu 19 ore de conținut nou despre lumea misterioasă a rechinilor. În 2018, cel mai longeviv program de televiziune prin cablu aniversează 30 de ani de la lansarea primelor emisiuni despre prădătorii adâncurilor și pregătește noi povești impresionante despre viața la mare adâncime.

Shark Week va avea premiera în România pe 23 iulie și va continua până pe 28 iulie. În această perioadă, fanii vor putea urmări la Discovery Channel câte o nouă emisiune în fiecare zi, de la ora 23:00.

 Vezi galeria foto >

Ce e nou?

Anul acesta, Discovery Channel colaborează cu peste 20 dintre cei mai renumiți biologi marini și instituții științifice din lume pentru a înțelege mai multe despre cele mai misterioase specii de rechini. Echipele Discovery vor folosi tehnologii de cercetare de ultimă oră și informații în premieră pentru a investiga viața solitară a prădătorilor marini din toate colțurile lumii.

 

Ce emisiuni vom vedea?

Bear Grylls printre rechini. Bear Grylls a supravieţuit în cele mai extreme medii posibile. Dar ce se întâmplă când se ia la întrecere cu rechinii, acolo unde aceştia au avantajul de a fi în mediul lor?

Luni, 23 iulie, ora 23:00.

 

Fără cuşcă printre rechini: Ronda Rousey. Luptătoarea profesionistă de wrestling Ronda Rousey trăieşte cea mai mare şi mai înfricoşătoare misiune a vieţii ei: scufundări fără cuşcă de protecţie, printre marii rechini albi.

Marți, 24 iulie, ora 23:00.

 

De 30 de ani printre rechini. Celebrăm 30 de ani de supravieţuitori scăpaţi ca prin urechile acului, atacuri mortale şi imagini subacvatice captivante, având ca invitaţi mai multe nume celebre.

Miercuri, 25 iulie, ora 23:00.

 

Anul rechinului. Pentru al 30-lea an la rând, a sosit din nou timpul să plonjăm în ocean şi să ne apropiem de unii dintre cei mai ucigători prădători, explorând viaţa lor tainică din adâncuri.

Joi, 26 iulie, ora 23:00.

 

Cele mai mari momente cu rechini. Celebrăm remarcabilele descoperiri ale echipei SharkCam din ultimii şase ani, dar şi câteva momente dezastruoase – de la mari rechini albi care dorm, până la camere de filmat atacate.

Vineri, 27 iulie, ora 23:00.

 

Miliardarul și rechinii. Investitori de top, printre care Barbara Corcoran şi Mark Cuban, lucrează în echipă cu organizaţii de protejare a oceanului și propun cauze care să merite o donaţie de 50.000$.

Sâmbătă, 28 iulie, ora 23:00.

 

Anul acesta, Discovery colaborează cu organizația Oceana pentru a proteja rechinii cap-de-ciocan de efectele comerțului illegal cu aripioare de rechin, care afectează peste 73 de milioane de exemplare anual.

 

Video promo:

 

Video 10 facts:

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare