; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image003

GALERIE FOTO. Luni, 21 mai, pisicuța-unicorn Unikitty debutează la Cartoon Network

18 May 2018

După ce, din 26 martie, postul ne-a oferit câteva scurtmetraje din noua animație „Unikitty', serialul cu noile aventuri ale simpaticei pisicuțe-unicorn pe care-am descoperit-o în filmul „Marea aventură LEGO' va fi lansat la Cartoon Network luni, 21 mai, iar episoade noi vor fi disponibile de luni până vineri, de la 18.40.

 Vezi galeria foto >

În calitate de conducător al regatului, Unikitty trebuie să facă față îndatoririlor regale. Ea își dorește și, totodată, face tot ce îi stă în putere când vine vorba de fericirea locuitorilor din regat și încearcă din greu să elimine orice urmă de negativism. Optimismul ei nu trebuie înțeles greșit, căci Unikitty nu este o pisică pe care să o ignori. Deși este energică, iar creativitatea ei nu are limite, Unikitty este o forță care trebuie luată în calcul de cei care doresc să înlăture buna dispoziție din regat – mai ales dacă cineva încearcă să îl supere pe Puppycorn, fratele său mai mic și, totodată, cel mai bun prieten al ei. Alături de ea, în castel locuiesc și prietenii ei: dr. Fox, omul de știință din regat, și Hawkodile, garda de corp de încredere a lui Unikitty. Împreună cu prietenii ei, Unikitty se asigură că fiecare zi este mai fericită și creativă pentru toți locuitorii din regat.

Un interviu cu doi producători ai animației „Unikitty', Lynn Wang și Ed Skudder, puteți citi aici.

Serialul „Unikitty' îi are ca producători executivi pe Dan Lin (LEGO Batman: Filmul, Marea aventură LEGO), Phil Lord (LEGO Batman: Filmul, Marea aventură LEGO), Christopher Miller (LEGO Batman: Filmul, Marea aventură LEGO), Roy Lee (LEGO Batman: Filmul, Marea aventură LEGO), Jill Wilfert (LEGO Batman: Filmul, Marea aventură LEGO) și Sam Register (Haideți, tineri titani!), iar producători sunt Aaron Horvath (Teen Titans Go!), Edward Skudder (Pickle & Peanut) și Lynn Wang (Prințesa Stea contra Forțelor Răului).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare