Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

GALERIE FOTO. Loredana Groza a dat o super petrecere de ziua ei de naștere. Iată cine i-a fost alături!

GALERIE FOTO. Loredana Groza a dat o super petrecere de ziua ei de naștere. Iată cine i-a fost alături!
21

de Redactia Tvmania

Loredana Groza și-a aniversat ziua de naștere pe 10 iunie. Fosta jurată a emisiunii „Vocea României” a organizat o frumoasă petrecere, unde i-au fost alături prietenii și familia.

Loredana Groza, una din cele mai apreciate și versatile artiste din România a împlinit pe 10 iunie frumoasa vârstă de 48 de ani. Aceasta s-a aniversat în cadrul unei petreceri unde s-a distrat alături de invitații ei. Printre aceștia s-au numărat și vedete precum nașul său Florin Călinescu, Anca Țurcașiu, Tania Budi, Ioana Sihotă și mulți alții.

 

„A fost o zi de 10 iunie nemaipomenită!!! Apropo tortul a fost delicios:)Mulțumesc tuturor prietenilor care mi-au fost alături aseară!! Vă ador!!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

 

35001811_1836976219673101_6602531010846392320_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

 

Loredana Groza este una dintre marile artiste de pe scena muzicală din România. Muzica sa este foarte apreciată de public de toate vârstele. Și-a început cariera la Onești. Albumul său de debut – Bună seara, iubito – a fost lansat în 1988, piesa cu același nume fiind una dintre cele mai cunoscute piese ale ei.

În 2002, inspirată de succesul albumului Agurida, Loredana decide să reinterpreteze melodii din perioada interbelică, care fac parte din albumul live Zaraza–vânzătoarea de plăceri, lansat în decembrie 2002. Loredana Groza a dovedit că știe să rămână permanent în atenția publicului, adoptând tot felul de genuri muzicale. Concertele sale sunt așteptate cu sufletul la gură de fani.
În plan personal, Loredana Groza este căsătorită cu Anbdrei Boncea. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton