; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Christmas Chronicles_Netflix_1

GALERIE FOTO. Kurt Russell este Moș Crăciun în noul film „The Christmas Chronicles”

11 October 2018

Chris Columbus, producătorul filmelor „Singur acasă' și „Harry Potter', a făcut echipă cu Clay Kaytis, regizorul filmului „Păsările furioase', pentru noul film Netflix, „The Christmas Chronicles' (ro. „Cronicile Crăciunului'). Filmul spune povestea a doi frați, Kate (Darby Camp) și Teddy Pierce (Judah Lewis), care plănuiesc să îl filmeze pe Moș Crăciun (Kurt Russell) în seara Ajunului.

 Vezi galeria foto >

Totul se transformă într-o călătorie neașteptată, pe care majoritatea copiilor nici măcar nu îndrăznesc să o viseze. Cei doi frați se strecoară în sania lui Moș Crăciun, aproape se prăbușesc și sunt puși în situația în care pot întârzia Crăciunul pentru toată lumea. Pe măsură ce aventura lor se desfășoară, Kate și Teddy lucrează cot la cot cu Moș Crăciun și cu elfii săi loiali pentru a salva Crăciunul, înainte să fie prea târziu.

Clay Kaytis, regizor: „Nimeni nu putea fi mai potrivit decât Kurt Russell pentru a aduce la viață versiunea noastră de Moș Crăciun – robust, carismatic și amuzant. Și-a asumat acest rol emblematic încă de la prima noastră întâlnire, lăsându-și barba să crească special pentru acest rol. Faptul că am reușit să lucrăm cu Kurt pentru a crea o versiune a unui Moș Crăciun pentru generațiile viitoare e un vis devenit realitate'.

Chris Columbus, producător: „Kurt este un Moș Crăciun emblematic – carismatic, dur atunci când e nevoie și cu un simț acut al umorului. Suntem foarte încântați că oamenii îl vor putea urmări și sperăm ca filmul să devină un clasic',

„The Christmas Chronicles' (ro. „Cronicile Crăciunului') se lansează pe 22 noiembrie pe Netflix.

Puteți vedea aici trailer-ul:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare