; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate2

GALERIE FOTO. Kate Middleton a născut al treilea copil!

23 April 2018

Kate Middleton a născut cel de-al treilea copil al său și al Prințului William, un băiat. Nașterea a avut loc la Spitalul St Mary din Londra, același unde au venit pe lume și Prințul George și Prințesa Charlotte.

Conform unui comunicat al Casei Regale britanice, Kate Middleton a născut un băiețel perfect sănătos. Micuțul cântărește 3.8272 kg și a venit pe lume la ora 11.01. Numele  Arthur, Albert, Frederick, James şi Philip sunt favorite pentru cel de-al treilea copil al prinţului William şi al ducesei de Cambridge, potrivit caselor de pariuri, scrie bbc.com. 

În vizită la micuțul prinț au fost deja frații săi mai mari Prințul George (4 ani) și Prințesa Charlotte (2 ani). Dar și unchiul său Prințul Harry alături de logodnica sa Meghan Markle care erau vizibil enuziasmați la intrarea în spital. Luni după-amiaza Kate și William au ieșit în fața spitalului pentru a saluta ziariștii și pentru a-l prezenta pe nou născut. Întrebați ce nume va purta cel de-al treilea copil, William a precizat că „îl veți afla în curând' făcând și câteva glume pe seama acestui subiect.

Ducesa de Cambridge s-a dus acasă tot luni, iar Palatul Kensignton a mulțumit personalului care a îngrijit-o pe aceasta prin intermediul rețelelor de socializare.

Prințul William și Kate nu au dorit să cunoască sexul bebelușului până în momentul venirii sale pe lume, iar până în momentul de față nu se știe ce nume au ales pentru cel de-aș cincilea successor la tronul Marii Britanii. Travaliul lui Kate a început luni dimineață, în jurul orei 6.00, ducesa fiind internată pentru a aduce pe lume micuțul. Anunțul despre travaliul lui Kate a fost făcut de Palatul Kensington prin intermediul unui comunicat.

Ducesa de Cambridge a fost supravegheată de o echipă de 20 de medici, printre care și cei doi obstetricieni cu care Kate Middleton a născut în trecut. După naștere, ducesa va lipsi o perioadă din viața publică, dar va participa la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai.

Kate Middleton și Prințul William mai au doi copii: un băiețel, Prințul George, în vârstă de 4 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 2 ani.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare