; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

147758_0202

GALERIE FOTO. Îndrăgitul personaj gonflabil Baymax revine la Disney Channel în luna septembrie

30 August 2018

Ce alte seriale pentru copii vin în luna septembrie la Disney Channel și Disney Junior vedeți mai jos.

 

La Disney Channel

„K.C. sub acoperire': Noi episoade din sezonul 3

 Vezi galeria foto >

Serialul de comedie o prezintă pe K.C., o liceană maestră în matematică ce se antrenează pentru a deveni un superspion sub acoperire, pășind pe urmele părinților ei. Fiecare episod ne prezintă familia Cooper în încercarea de a echilibra problemele normale de familie cu misiunile lor sub acoperire pentru a-și proteja țara.

Din 19 septembrie, de luni până vineri la ora 19:00.

 

„Cei 6 supereroi: Baymax revine'

 Vezi galeria foto >

Îndrăgitul personaj gonflabil, Baymax, revine alături de ceilalti supereroi ai filmului de cinema de mare succes numit „Cei 6 supereroi' cu noi aventuri amuzante și pline de suspans ce se desfășoară după finalul filmului, în cadrul unui program special de o oră.

Miercuri, 28 septembrie, la 15:30.

 

„Miraculos: Buburuza și Motan Noir': noi episoade

 Vezi galeria foto >

Marinette și Adrien sunt doi elevi de liceu care se pot transforma în super-eroii, Buburuza și Motan Noir. Misiunea lor este să salveze Parisul prin prinderea creaturilor rele, Akums, care pot transforma pe oricine într-un răufăcător. În sezonul 2, Adrian remarcă o nouă elevă, Kagami, lucru pe care Marinette îl observă imediat. Și Marinette îl întâlnește pe Luka, care isi da seama de sentimentele confuze din sufletul ei… Îl cunoaşte de asemenea pe Master Fu şi află de la el despre existenţa altor fiinţe la fel ca ea. Mulțumită lor, va avea ocazia să ajute diferiți super-eroi în misiunile lor deosebit de dificile. În cele din urmă, află că Hawk Moth are un plan diabolic la care lucrează de multă vreme și este hotărât să îl implementeze pentru a o învinge pe ea și pe Motan Noir.

Din 10 septembrie, de luni până vineri la 16:30.

 

„Omul Păianjen': episoade în premieră

În această nouă abordare a poveștii Omului Păianjen, Peter Parker a fost acceptat la Liceul Horizon, o școală pentru copiii inteligenți pasionați de știință. În același timp, el învață responsabilitățile pe care le presupune rolul de super-erou în New York.

În fiecare sâmbătă, de la ora 14:00.

 

Noi episoade din serialul „Vampirina'

„Vampirina' este povestea amuzantă a unei fetițe vampir care se mută cu familia din Transylvania în Pennsylvania unde vor deschide un hotel de tip bed & breakfast pentru a găzdui vampiri și spiriduși. Pe masura ce povestea se dezvaluie, Vampirina are parte de tot soiul de provocari în încercarea de a-si face noi prieteni în oras si la scoala unde invata. Astfel, ea descopera o multime de lectii de viata si isi da seama ca este mai simplu sa fii precum ceilalti, dar este mult mai important sa imbratisezi calitatile care ne fac unici.

Sâmbătă și duminică de la 06:30.

 

 

La Disney Junior

Noi episoade din „Mickey și piloții de curse': sezonul 2

 Vezi galeria foto >

Serialul dedicat preșcolarilor revine cu noi aventuri îndrăznețe, avându-i ca protagoniști pe Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj Disney, și prietenii lui, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy și Donald. Programul ni-i prezintă pe Mickey și gașca lui la volanul mașinilor lor unice, în curse amuzante și curajoase în jurul lumii, dar și făcând năzdrăvănii în orașul lor natal Hot Dog Hills. În afara pistei de curse, Minnie și Daisy au propria afacere de succes ca Ajutoarele Abile, rezolvând problemele oricui are nevoie de o mână de ajutor. Special create pentru copiii cu vârsta între 2 – 7 ani, poveștile sunt concepute astfel încât să împărtășească lecții sociale și emoționale despre prietenie, munca în echipă, optimism și fairplay.

Din 3 septembrie, de luni până vineri, la ora 18:00.

 

„Micii Muppets'

 Vezi galeria foto >

Legendarele personaje Muppets sunt prezentați acum în ipostaza de copii într-un serial încântător. Locuiesc într-o creșă alături de o bonă, unde se joacă, au parte de o mulțime de aventuri, rezolvă deseori probleme diverse folosindu-și imaginația.

Din 3 septembrie, de luni până vineri, de la ora 11:00.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare