; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi Filmari S6 (1)

GALERIE FOTO. În timpul filmărilor sezonului 6, cei trei „Chefi la cuțite” și Gina Pistol au avut parte de o surpriză!

24 July 2018

Sute de concurenți s-au înscris în cel de-al șaselea sezon al show-ului culinar de pe Antena 1, 'Chefi la cuțite', cu dorința de a-i convinge pe cei trei jurați că au sarea și piperul necesare pentru a trece în etapa următoare. Cu toate acestea, se pare că o candidată a reușit să îi impresioneze pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în primul rând prin talentul său artistic.

 Vezi galeria foto >

Tânăra din Suceava și-a pus la bătaie creativitatea și le-a oferit chefilor, dar și Ginei Pistol, cadouri personalizate. Pentru că este pictor, a reușit să creeze niște caricaturi savuroase, ce scot în evidență trăsăturile și specificul fiecăruia dintre ei. Dacă Gina este portretizată ca o divă sexy, 'cei trei mușchetari' ai gastronomiei sunt, pe rând, Frank Sinatra, Superman și Chuck Norris. Spre deliciul chefilor, fiecare schiță a fost însoțită și de un mesaj amuzant, ce a stârnit zâmbete la masa jurizării.

Care au fost reacțiile chefilor, dar și cum au jurizat aceștia preparatul concurentei, telespectatorii Antena 1 vor vedea în curând la Antena 1, în sezonul 6 'Chefi la cuțite'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare