; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Vintur_India_111

GALERIE FOTO. În timpul filmărilor pentru „Asia Express”, echipa Antenei 1 s-a întâlnit cu Iulia Vîntur

22 November 2018

Aflată în Bangalore, India, echipa „Asia Express' a avut parte de o supersurpriză: vizita Iuliei Vîntur. Frumoasa blondă a luat avionul din Mumbai și a venit pentru a-și revedea foștii colegi care în aceste zile filmează noul sezon al show-ului difuzat în curând de Antena 1.

 Vezi galeria foto >

M-am bucurat când am auzit că Mona Segall și echipa „Asia Express' vor ajunge în India și m-am gândit ce frumos ar fi să vin să îi întâmpin în țara mea de adopție. Sunt foarte frumoase aceste revederi, mai ales când împărțim atât de multe amintiri. E un sentiment foarte plăcut. Am luat avionul de dimineață și mă voi întoarce în Mumbai după această întâlnire. Mi se pare foarte interesant și o mare provocare tot acest proiect pe care ei îl desfășoară, Asia Express. Le doresc mult succes tuturor concurenților, știu că nu e deloc ușor pentru ei. În ceea ce privește echipa, știu că vor face o treabă foarte bună', a povestit Iulia.

Chiar dacă finala Asia Express va avea loc în Mumbai, oraș în care ea locuiește, Iulia nu își putea revedea colegii acolo pentru că în perioada următoare va începe filmările pentru un nou proiect. Frumoasa blondă va fi protagonista unui film indian, filmul ei de debut.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare