; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Al Murray: Why does everyone hate the English?

GALERIE FOTO. History difuzează, din 17 octombrie, serialul „De ce îi urăște lumea pe englezi?”

11 October 2018

History vorbește despre ce se află în spatele celor mai aprige certuri ale britanicilor cu vecinii lor, Țara Galilor, Scoția, Irlanda, Germania și Franța, prin ochii multipremiatului comendiant englez si iubitor de istorie, Al Murray, în noul serial De ce îi urăște lumea pe englezi?.

 Vezi galeria foto >

În fiecare miercuri, de la ora 21:00, începând cu 17 octombrie, Al se va alătura unui comendiant local și patriot declarat pentru a explora poveștile despre bătăliile istorice, masacrele, protestele și revoluțiile care au dus la relația actuală dintre Marea Britanie și vecinii săi. Printre participanții la acest serial se numără Antoine de Caunes în Franța, Henning Wehn în Germania, Fred MacAulay în Scoția, Elis James în Țara Galilor și Andrew Maxwell în Irlanda.

De mai bine de 20 de ani, show-urile lui Al au atras oameni pe arene din întreaga lume, acesta câștigând numeroase premii și găzduind cu succes o serie de seriale TV, printre care se numără „Happy Hour' (ITV) și „Time Gentlemen' (Sky One) care a devenit o producție clasică din acest gen.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare