; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carmen defilare

GALERIE FOTO. Emisiunea de la TVR, „Destinaţia Tel Aviv”, susține România la Eurovision 2019

18 April 2019

„Destinaţia Tel Aviv', moderată de Carmen Târnoveanu, este difuzată pe TVR Internaţional, TVR Moldova şi TVR 1.

 Vezi galeria foto >

Ne apropiem cu pași repezi de cea de-a 64-a ediție a Concursului Muzical Eurovision, care va avea loc în Israel, în perioada 14 – 18 mai 2019. Iar TVR a început campania de susținere a reprezentantei noastre, Ester Peony.

„O bucurie! Asta trăim cu toții, în timpul galelor de promovare a României la Eurovision. Românii din străinătate sunt alături de țara lor. Trimit mesaje de susținere pentru Ester Peony, reprezentanta noastră la Eurovision, ne scriu, unii chiar se oferă să promoveze clipul melodiei On a Sunday, pe paginile de socializare ale comunităților din străinătate din care fac parte', spune Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii „Destinaţia Tel Aviv'.

Artişti, foşti reprezentanţi ai României la Eurovision, vedete, personalităţi din diverse domenii de activitate, toţi fac galerie pentru România la Eurovision 2019, în fiecare vineri, de la 21.30, la TVR Internaţional şi TVR Moldova, şi în fiecare sâmbătă de la 21.00, la TVR 1.

„Galele de susţinere a României la Eurovision reprezintă un proiect important pentru noi, TVR Internaţional, singurul post de televiziune cu programe dedicate diasporei. Mai mult decât atât, credem că miza noastră, a tuturor, este ca România să fie cunoscută în lume prin ceea ce are mai valoros. Românii din străinătate trebuie să ştie că noi, cei de-acasă, avem nevoie de ei. Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019 se bazează pe votul lor', declară Cristina Leorenţ, director TVR Internaţional.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare