; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Politica si delicateturi cu Mirela Oprisor_2594

GALERIE FOTO. Dinescu face echipă cu Aspirina în bucătărie, la „Politică şi delicateţuri”, de la TVR 1

15 November 2018

Pe cât e Aspirina de dezinvoltă, pe atât e de retrasă, ba chiar timidă, actriţa care o interpretează. Pe18 noiembrie, o descoperim la „Politică şi delicateţuri' pe actriţa care dă viaţă personajului Aspirina din „Las Fierbinţi'. Mircea Dinescu ne aşteaptă la TVR 1 duminică, de la 15.30.

 Vezi galeria foto >

Mircea Dinescu ne pofteşte pe 18 noiembrie, la o întâlnire cu una dintre cele mai iubite actriţe din acest moment, Mirela Oprişor, cunoscută publicului larg din filmul „Marţi după Crăciun' şi pentru rolul Aspirinei din serialul „Las Fierbinţi'. Ca în fiecare duminică, TVR 1 difuzează „Politică şi delicateţuri' de la ora 15.30.

Gospodină desăvârşită, Mirela s-a simţit ca acasă în bucătăria poetului şi, cu naturaleţe, a dat o mână de ajutor la prepararea bucatelor. Nici Dinescu nu s-a lăsat mai prejos şi a gătit preparate după o reţetă proprie, despre care se poate spune că se aseamană cu o pizza sau cu un sandwich sau chiar cu o musaca.

A pornit de la frigănele, pe care le-a prăjit Mirela, peste care a pus vinete, şuncă şi caşcaval, mirodenii şi roşii, iar apoi a băgat totul la cuptor. Cum mâncarea a fost repede gata, Dinescu şi-a poftit celebra invitată în cramă, locul unde se degustă bucatele şi se ascultă muzică. De această dată, cea a tarafului lui Paul Gheorghe.

Cei doi încep să sporovăiască. Spre surprinderea lui Dinescu, Mirela nu se aseamănă deloc cu Aspirina, având o fire mai degrabă retrasă, sensibilă şi chiar timidă. Mamă a unei fetiţe de 12 ani şi soţia scenaristului Mimi Brănescu, Mirela a vorbit despre viaţa sa şi a familiei sale de artişti, despre cariera şi încercările prin care a trecut şi l-a vrăjit pe poet cu simplitatea şi modestia ei.

Aşadar, duminică, 18 noiembrie, o ediţie de neratat „Politică şi delicateţuri', de la 15.30, la TVR 1 şi TVR HD.

 

Despre Mirela Oprişor

S-a născut pe 12 mai 1973, la Braşov. A absolvit UNATC în anul 2000, la clasa profesorului Florin Zamfirescu. După terminarea facultăţii, a jucat la Teatrul de Comedie din Bucureşti, iar în 2011 joacă in filmul lui Radu Muntean, Marţi după Crăciun, rol pentru care obtine premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Sarajevo. Este căsătorită cu actorul şi dramaturgul Mimi Brănescu şi împreună au o fiica, Ana. În prezent, joacă rolul Aspirina din serialul de comedie de la Pro TV, „Las Fierbinţi'. Duminică, 18 noiembrie, de la 15.30, o vedem la TVR 1, împreună cu Mircea Dinescu, la „Politică şi delicateţuri'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare