; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

0_Famille_1

GALERIE FOTO. Din 15 aprilie, canalul de desene animate JimJam difuzează un nou serial, „Micul urs brun”

10 April 2019

În luna aprilie, televiziunea JimJam mizează pe distracție și prietenie! Micuții telespectatori pot vedea în fiecare weekend filmele din seria 'Micul meu ponei' / 'My Little Pony', dar și un nou serial 'Micul urs brun' / 'Little brown bear'.

 Vezi galeria foto >

Jim Jam, televiziunea pentru preșcolari, le-a pregătit din 15 aprilie telespectatorilor, un nou serial educativ și foarte distractiv. „Micul urs brun' spune povestea unui ursuleț care locuiește la țară cu părinții săi. Toată lumea îl cunoaște! Alături de verișorul său, Marele Urs Roșu și de vecinul său, Ruby urs, Micul urs brun va avea parte de o mulțime de aventuri și descoperiri care îi vor îmbogăți cunoș:tințele despre lumea din jurul său. Noua animație se va difuza pe post de la ora 8:25, 17:30 și 20:30.

 Vezi galeria foto >

 

În fiecare weekend de la ora 11:35 și 18:00, Jim Jam le dezvăluie copiilor cu ajutorul îndrăgiților ponei, că prietenia este un lucru magic! Cum să-ți faci un prieten, ce înseamnă prietenia, cum să o prețuim și mai ales cum să o păstrăm. Sunt lucruri pe care cei mici le pot învăța din desene animate, desigur! 'Micul meu ponei', este mai mult decât un desen animat, este o lecție de viață, o lecție pentru cel mic, cum să crească mare. Te invităm sa iei parte la 'Parada Prințesei' sau haide să învățăm împreună de ce 'prietenii nu sunt niciodată departe', în fiecare weekend numai la Jim Jam! 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare