; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

5D4_4639

GALERIE FOTO. Diana Munteanu apare în cel mai recent videoclip al lui Horia Brenciu

23 July 2018

Noul videoclip pe care Horia Brenciu urmează să-l lanseze în curând pentru piesa „Poftă de băut' reprezintă o premieră pentru Diana Munteanu, co-prezentatoarea emisiunii Prietenii de la 11' de la Antena 1. „Este primul videoclip în care joc și s-a nimerit ca filmările să aibă loc fix unde îmi place mie cel mai mult: pe malul mării, vara', a declarat Diana.

 Vezi galeria foto >

Diana a acceptat fără să stea pe gânduri propunerea de a apărea în videoclip din mai multe motive, prietenia de foarte mulți ani care o leagă de Horia fiind cel mai solid. „Am prezentat emisiuni împreună la Antena 1, am și cântat alături de el și de HB Orchestra și îi mulțumesc că mi-a oferit această ocazie unică. Horia e omul care îți dă o încredere extraordinară în tine, îți oferă un confort care te ajută să-ți depășești limitele și asta mi se pare foarte important. E un optimist ca și mine, întotdeauna binedispus și, pe deasupra, molipsitor cu starea lui', a mai precizat ea.

În timp ce Diana prezintă, de luni până vineri Prietenii de la 11' alături de colegul ei, Florin Ristei, Horia este ocupat cu filmările la un nou sezon al show-ului de talente X Factor'. Din nou împreuna, pentru audiții. Aveți vreun mesaj sa le transmit colegilor mei?', a scris Horia pe Facebook, referindu-se la colegii săi juraţi, Delia, Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare