; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

A46D1243 EAC3 4FCE BF2E 234BABE6CD54

GALERIE FOTO. Cum îşi petrec vara Angelique Boyer şi Sebastian Rulli

18 July 2019

Cei doi actori de telenovele se bucură din plin de vacanţa de vară căci ambii sunt liberi de contract. Angelique nu s-a mai implicat de câteva luni bune într-un alt proiect tv, ultimul fiindAmar a muerte', o telenovelă cu audienţe mari, care s-a terminat în Mexic în luna martie şi, conform peopleenespanol.com, actriţa nici nu va accepta altă ofertă până anul viitor.

În timp ce Sebastian a terminat, la începutul lui iulie, filmările la El Dragón', o producţie a companiei Televisa. El Dragón' este o narco-novelă care are la bază un scenariu scris de Arturo Pérez-Reverte (cel care a scris „Regina Sudului') şi care va ajunge în curând pe canalul american Univision.

În acest serial Sebastian îi dă viaţă lui Miguel, un bărbat care provine dintr-o familie de traficanţi de droguri, dar care a stat departe de fărădelegi. Lucrurile se schimbă când pleacă din Japonia în Mexic pentru a răzbuna moartea părinţilor săi şi pentru a salva afacerea' familiei. În această telenovelăSebastian joacă alături de frumoasele actriţe Irina Baeva („Mă declar vinovată') şi Renata Notni (Blestemul meu iubit'), iar pentru filmări s-a deplasat în Spania şi Japonia.

Angelique a împlinit 31 de ani pe 4 iulie, iar Sebastian 44, pe 6 iulie, momente numai bune de declaraţii pe Instagram. „Te iubesc mult, admir toată familia ta. Sunteţi viaţa mea!', a zis Angelique, iar iubitul ei i-a dedicat nişte versuri: „Tu eşti luna mea pentru că te visez/ Tu eşti soarele meu pentru că măluminezi'.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare