; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

46844422_2060248777331809_7361144306880479232_n

GALERIE FOTO. Cum arată şi ce face acum actorul Mehmet Akif Alakurt, protagonistul serialului „Puterea destinului”?

25 March 2019

Deşi a cunoscut succesul odată cu serialul „Puterea destinului' („Sıla', 2006-2008), actorul Mehmet Akif Alakurt a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. După ultima producţie în care a jucat, „Emanet', din 2014, acesta a plecat pentru o perioadă în Brazilia, după care s-a întors în Turcia, unde a început să emită tot felul de declaraţii ciudate pe Instagram.

Printre altele, el a declarat că regretă şi acum că a jucat în serialul „Adanalı' (2008–2010), dar şi că femeile din ţara sa natală l-au cam dezamăgit.

„Ce este femeia turcă? Cea care, până când își obține interesul, joacă în femeia perfectă, îți aprobă orice idee și spune că gândește la fel, apoi, cu timpul, ea nu are nicio legătură cu cea care susținea că gândește la fel ca tine și își arată fața urâtă' a spus el, iar reacţiilor fanelor care îl ceartă nu au întârziat să apară.

Mehmet Akif Alakurt a avut un comportament dificil şi nepotrivit şi pe platourile de filmare de la „Puterea destinului', unde nu s-ar fi înţeles cu partenera sa din serial, Cansu Dere, şi cu o altă femeie din staff-ul serialului, cea care se ocupă de costume. Acesta ar fi ameninţat-o şi ar fi ironizat-o la un moment dat doar pentru că hainele sale nu erau călcate cum trebuie, scandalul fiind comentat şi în zilele noastre de tabloidele turceşti.

 Vezi galeria foto >

 

Mai mult, actorul în vârstă de 39 de ani şi-a schimbat look-ul, are barba mare şi s-a îngrăşat, vremurile când era unul dintre cei mai doriţi actori turci sau când a fost desemnat cel mai bun model al Turciei (2001) fiind de mult apuse. Pe Instagram, Mehmet Akif Alakurt urcă mereu poze cu câinii săi sau de la sala de forţă. Ultima fotografie în compania unei femei a fost urcată în decembrie 2018, însă nu se ştiu prea multe despre domnişoara Selin Yavuz care îl acompania la vânătoare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare