; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

6UNDERGROUND_002

GALERIE FOTO. Cum arată Ryan Reynolds în trailerul oficial „6 Underground”

02 October 2019

Netflix a dezvăluit primele imagini și trailer-ul noului film de acțiune, „6 Underground', care va avea premiera pe platforma de streaming pe 13 decembrie.

 Vezi galeria foto >

Care este avantajul de a fi mort pentru toată lumea? Nu pentru că vrei să fugi de șef, de fost sau chiar pentru a șterge un cazier. Avantajul este… libertatea. Libertatea de a lupta împotriva nedreptății și răului care bântuie în lumea noastră fără să te oprească sau să te refuze cineva.

„6 Underground' prezintă un nou tip de erou de acțiune. Șase indivizi din toate colțurile lumii, experți în domeniile lor de activitate, au fost aleși nu numai pentru abilitățile lor, dar și pentru dorința unică de a-și șterge trecutul pentru că își doresc să schimbe viitorul. Echipa este creată de un lider enigmatic (Ryan Reynolds), a cărui unică misiune este de a se asigura că, deși nimeni nu își va aminti de el și de coechipierii săi, acțiunile lor vor intra în istorie.

Regizat de: Michael Bay

Scris de: Paul Wernick & Rhett Reese

Produs de:  David Ellison, Don Granger, Dana Goldberg, Ian Bryce

Co-produs de: Jonathan Hook, Michael Kase

Producător executiv: Matthew Cohan

Distribuție: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy Lior Raz, Payman Maadi și Dave Franco

Puteți vedea trailer-ul aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare