; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Livia Graur

GALERIE FOTO. Cum a sărbătorit Livia Graur ziua de naştere a fetiţei ei

27 August 2018

Livia Graur, prezentatoarea știrilor „Focus' de la ora 14.00, a sărbătorit zilele trecute ziua de naştere a fetiţei ei, Renata, care a împlinit 5 anişori.

„Am ţinut să o sărbătorim exact de ziua ei (n.r. – pe 23 august), pentru ca şi-a dorit mult asta, întrucât până acum am aşteptat weekendurile ca să-i organizam petrecerea. A fost un super party, ca la majorat 😊! A avut 50 de invitaţi, iar invitata specială a fost Crina Zvoboda, alături de marionetele ei deja celebre, Romeo şi Bunicuţa. Copiii s-au distrat pe cinste la numerele de ventrilocie, dar şi adultii au fost captivaţi de spectacol', ne-a povestit vedeta Prima.

 Vezi galeria foto >

Livia, care în trecut a prezentat şi rubrica meteo tot la Prima, a povestit şi care sunt pasiunile ei, în afară de momentele petrecute în compania fiicei sale. Îmi place să mă relaxez citind o carte bună, sau uitându-mă la un film. Încerc pe cât posibil să fac şi sport şi, când nu merg la sală, fac jogging cu prietenii în parc. Îmi place foarte mult să călătoresc. În fiecare an alegem câte două-trei locuri în care nu am mai fost', a mărturisit frumoasa prezentatoare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare