; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

6

GALERIE FOTO. CRBL, „artistul care Compune Rime Bine Legate”, vine la „Politică şi delicateţuri”

15 November 2019

„Este foarte simpatic, mi-a plăcut foarte mult de el', a declarat Mircea Dinescu la finalul întâlnirii de la Cetate cu CRBL. Cântăreţul, dansatorul, coregraful şi prezentatorul TV CRBL este invitat la „Politică şi delicateţuri' de la TVR 1 duminică, 17 noiembrie, de la ora 14.30.

 Vezi galeria foto >

„M-am bucurat tare când am primit invitația la Politică și delicatețuri, pentru că îmi doream mult să îl cunosc pe domnul Dinescu. Îl știam de când eram mic, de când prezenta Revoluţia la televizor… îmi doream să îl cunosc ca om și eram foarte nerăbdător și emoționat, în timp ce conduceam spre locul înregistrării. Îmi făceam gânduri, ce să îl întreb, cum să îi răspund, ce o să mă întreabe…mai pe scurt, emoții', mărturisește CRBL, pe numele său adevărat Eduard Andreianu, la sosirea la Port Cetate pentru filmarea ediției din 17 noiembrie a emisiunii Politică și delicatețuri. Dar emoțiile au fost doar declarative, pentru că invitatul se simte ca peștele-n apă în prezența lui Mircea Dinescu.

Cei doi se pun imediat pe treabă: aşază pe grătar câteva bucăți de mușchiuleț de porc, pe care poetul le înveleşte în leguma simbol a Olteniei, prazul. Urmează pe gratar momițe de vițel, stropite cu vin și zeamă de portocală și înghesuite în ardei copți, iar la final o frigăruie tot din momițe și legume.

CRBL se declară satisfăcut de munca prestată în calitate de ajutor de bucătar. Îşi aminteşte şi ne povesteşte că, atunci când era foarte tânăr, a lucrat și ca ajutor de barman.

Pe muzica Marianei Risipitu și a tarafului său, cei doi se retrag pe malul Dunării, păziți de cățeii de la Cetate, pentru a gusta din ce au preparat și pentru a pune țara la cale. CRBL povestește despre aventura trăită prin India, iar Dinescu îl descoase despre afaceri, viața de familie și planuri de viitor. „Este foarte simpatic, mi-a plăcut foarte mult de el', conchide Dinescu la finalul întâlnirii cu CRBL și cu siguranță vă va plăcea și dumneavoastră, celor care se vor uita duminică 17 noiembrie, de la 14.30 la Politică și delicatețuri, la TVR1 și TVR1 HD.

 

Despre CRBL

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL (Compun Rime Bine Legate), s-a născut pe 30 iunie 1978, la Pitești. În anul 2000 a înființat trupa Simplu cu care a lansat 8 albume. Cântăreț, dansator, coregraf și prezentator TV, CRBL este un artist complet. A jucat în filme, a prezentat emisiuni TV, a înființat o trupă de breakdance, dar cu siguranţă ne va surprinde şi cu alte noi laturi ale personalităţii sale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare