; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kiraz   Zeynep Povestea noastra

GALERIE FOTO. Cine este Zeynep Selimoğlu, Kiraz din serialul „Povestea noastră”?

15 January 2019

Zeynep Selimoğlu, interpreta personajului Kiraz, din serialul Povestea noastra', poate fi considerată o actriţă cu acte în regulă, deşi are doar 12 ani. Simpatica Zeynep s-a născut, în urmă cu 12 ani, la Istanbul, iar în prezent urmează, cu conştiinciozitate, cursurile colegiului Doga – Oxford şi ia lecţii de actorie la Centrul de Artă Müjdat Gezen'.

Zeynep cunoaşte la perfecţie două limbi străine, engleza și germana, iar în urmă cu trei ani, ea a fost cooptată să joace în producţia turcească „Mahalle'. Pentru filmările serialului Povestea noastra', Zeynep a fost aleasă dintre sutele de copii veniţi la interviu. O adevărată stea în devenire, ea poate fi urmărită ca actriţă pe canalele de televiziune locale destinate copiilor.

În serialul Povestea noastră', difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D, Zeynep este Kiraz, sora mai mică a lui Filiz (Hazal Kaya). Sensibilă şi grijulie, Kiraz, deşi este un copil, dă dovadă de maturitate şi seriozitate în ceea ce priveşte familia şi treburile casei. Are grijă de gospodarie şi de fraţii săi mai mici, ori de câte ori situaţia o cere. Spre deosebire de ceilalţi fraţi, Kiraz empatizează cu tatăl ei, Fikri, un bărbat care a uitat de multă vreme de responsabilităţile părinteşti, apropiindu-se mereu de el cu compasiune și iubire. Cu toate că trece prin situatii grele împreună cu fraţii săi, la care Fikri este simplu spectator, Kiraz nădăjduieşte că tatăl lor îi iubeşte.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare