; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

NUP_182609_0126

GALERIE FOTO. Cel mai recent serial adaptat după George R.R. Martin, „Nightflyers”, are trailer

09 August 2018

Între „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones' și noile (și multele) spin-off-uri ale acesteia, scriitorul american George R.R. Martin a lucrat, ca scenarist și producător, la un nou serial: „Nightflyers'.

 Vezi galeria foto >

„Nightflyers' este adaptarea pentru micile ecrane a culegerii de povestiri SF a lui George R.R. Martin, apărută și la noi, la Editura Teora și la Editura Nemira, cu titlul „Zburătorii nopții', în aceeași traducere a lui Mihai-Dan Pavelescu. Culegerea cuprinde șase povestiri: „Zburătorii nopții' / „Nightflyers', „Comandă prioritară' / „Override', „Weekend într-o zonă de război' / „Weekend in a War Zone', „De om nu te-atinge' / „And Seven Times Never Kill Man', „Nici flăcările multicolore ale unui inel stelar' / „Nor the Many-Colored Fires of a Star Ring' și „Un cântec pentru Lya' / „A Song For Lya'. Toate au apărut inițial în diverse publicații între anii 1973 și 1980. „Cântec pentru Lya' a apărut, la noi, și în volum, în 2016, la Editura Nemira, în traducerea Ruxandrei Toma.

„Nightflyers' este departe de lumea medievală din „Urzeala tronurilor', la ani lumină distanță. Este o poveste care îmbină SF-ul și horror-ul, cu acțiunea plasată în spațiu, pe nava cu același nume în care nouă savanți sunt în căutarea volcrynilor, o rasă mitică de călători stelari.

Serialul „Nightflyers', produs de Syfy și Netflix, va avea 10 episoade și va putea fi văzut, în curând pe platforma Netflix. Din distribuție fac parte: Bronte Carmichael, Phillip Rhys, Miranda Raison, Gwynne McElveen, Andrea Dolente, Youssef Kerkour.

Puteți vedea aici trailer-ul:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare