; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mucize8

GALERIE FOTO. Cel mai nou film al lui Aras Bulut Iynemli este noua senzație a platformei Netflix

03 April 2020

Drama turcească „7. Koğuştaki Mucize', cu Aras Bulut Iynemli în rolul principal, este numărul 1 pe Netflix Franța și numărul 4 pe Netflix România.

 Vezi galeria foto >

De pe netflix-news.com, suntem avertizați că filmul „7. Koğuştaki Mucize' (despre care TVmania a mai scris aici) „riscă să ne lichideze toate proviziile de batiste din casă'. Regizat de Mehmet Ada Öztekin și adaptat după filmul sud-coreean „Miracle In Cell No. 7' (2013), această dramă de peste două ore spune povestea unui tată, interpretat de Aras Bulut Iynemli, cu un handicap mintal, care este acuzat pe nedrept de moartea unui copil.

În aceste zile, filmul a câștigat Franța, plasându-se pe locul 1 în topul celor mai vizionate producții de pe platformă, iar în România este pe un onorabil loc 4. Dealtfel, Netflix Franța și-a avertizat abonații și pe Twitter: „Dacă nu plângeți la «7. Koğuştaki Mucize» nu o să mai plângeți la nimic!'.

În țara de origine, încă de la lansare, filmul a fost un mare succes, iar actorul a fost nominalizat la premiile Golden Palm, echivalentul turc al trofeelor Gopo de la noi. În plus, peste cinci milioane de spectatori au dat banii pe bilet pentru a-l vedea în cinematografe.

Pe Aras Bulut Iynemli l-ați putut urmări și pe micile noastre ecrane în serialele „Legea familiei', „Suleyman Magnificul' sau „Trădarea'.

7.Koğuştaki Mucize' este disponibil pe Netflix.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare