; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DOVE CAMERON, CAMERON BOYCE, BOOBOO STEWART, SOFIA ARSON

GALERIE FOTO. Ce vom vedea nou în luna octombrie la Disney Channel și Disney Junior

30 September 2019

Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 9.30, Disney Channel va difuza a treia parte a seriei „Descendenții', iar Disney Junior anunță premiera „Bluey', din 21 octombrie, de la ora 8.00.

 Vezi galeria foto >

Disney Channel

PREMIERĂ – DESCENDENȚII 3

În a treia parte a mult-așteptatei serii „Descendenții', Mal și prietenii ei se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, când o forță malefică imensă amenință Auradon. Vor reuși ei oare să salveze tărâmul celor buni? Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 9.30.

 

STRADA DALMAȚIENI 101, EPISOADE NOI

Năzdrăvăniile marii familii pătate de căței din Strada Dalmațieni 101 și a vecinilor și prietenilor lor continuă cu noi episoade, din 12 octombrie, de la ora 6.00. De la acțiuni de spionaj cu Dolly în rol principal, la explorări spațiale imaginate de Dylan sau escapade artistice marca Da Vinci, viața micilor patrupede e plină de aventuri incitante și amuzante.  

 

NE VEDEM LA PARIS

O tânără balerină e transportată în timp din 1905 în secolul 21 cu puterea unui colier magic. În timp ce iubitul ei caută o modalitate de a o readuce înapoi, ea trebuie să găsească o modalitate de a se adapta timpurilor. Începând din 14 octombrie, de luni până vineri, de la ora 18.00.

 

PENNY DE LA M.A.R.S., SEZOANELE 1 ȘI 2

Penny e fiica unei vedete pop care își dorește o carieră muzicală, dar pe care să și-o construiască prin forțe proprii. Primul pas e să fie acceptată la prestigioasă școală de muzică M.A.R.S. Tânăra își ia o identitate falsă și urmează cursurile alături de cea mai bună prietenă a ei și singura care îi știe secretul. Cele două prietene ajung însă să se îndrăgostească de același băiat. Cum va trece prietenia celor două acest test? În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18.

 

COOP ȘI CAMI ÎNTREABĂ LUMEA

În noile episoade, Cooper află că Peyton se mută în Canada și nici măcar nu regretă această mutare. În plus, mama vloggerilor, Jenna, le promite copiilor o excursie în familie dacă iau note bune. Din păcate, situația școlară se strică, astfel că rămâne de văzut ce se întâmplă cu excursia. În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15.30.

 

PRINȚESA STEA CONTRA FORȚELOR RĂULUI, SEZON NOU

Fantastica Prințesă Stea își continuă epopeea în lumea pământenilor luptând împotriva forțelor malefice. Episoade noi din sezonul 2 și un nou sezon vor fi disponibile pe Disney Channel din 5 octombrie, în fiecare zi de sâmbătă și duminică, de la ora 8.30.

 

BLOCKBUSTERE DISNEY PENTRU WEEKENDURI ÎN FAMILIE

Unele dintre cele mai iubite producții Disney pot fi vizionate în familie în fiecare weekend, de la ora 12 și, în reluare, de la ora 21. Aventura începe pe 5 octombrie „În căutarea lui Nemo', iar pe 6 octombrie avem întâlnire la „Compania Monștrilor'. În weekend-ul 12-13 octombrie revedem „Avioane' și „Avioane – Echipa de Intervenții', iar „Ratatouille' și „Wall-E' pe 19, respectiv 20 octombrie. Încheiem luna tot în fața micului ecran alături de „Dinozaurul' și „În sălbăticie' care vor rula pe 26 și 27 octombrie.

 

Disney Junior

BLUEY, ÎN PREMIERĂ

Bluey spune povestea unei cățelușe de cireadă australiană care iubește joaca şi transformă fiecare zi într-o aventură extraordinară, dezvoltându-și imaginația, dar şi inteligenta emoțională. Lansare pe 21 octombrie la ora 8 și episoade noi, din 28 octombrie, în fiecare zi, de la 8.30 și de la 17.30.

 

PRIETENII CĂȚELUȘI ÎN MISIUNI INEDITE

Keia, vecina lui Bingo și a lui Rolly, se alătură trupei în misiuni și mai multe și mai importante în sprijinul stăpânilor lor, fără a omite, însă, distracția din niciuna din ele. Din 7 octombrie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18.

 

VAMPIRINA ȘI NOILE EI PROVOCĂRI

Vampirinele Rock cântă la Festivalul Pop Paranormal. Dar pregătesc și sărbătoarea Haloween-ului, iar Vee și Demi își dedică timp pentru a o învăța pe Gregoria să zboare. Din 21 octombrie, în fiecare zi de luni până vineri, de la 18.30.

 

MICKEY ȘI PILOȚII DE CURSE

Mickey, Donald, Goofy, Minnie şi Daisy revin în cursă cu noi întâmplări, la volanul bolizilor lor, dar nu numai. Cum se va încheia experiența găștii de prieteni după o noapte petrecută într-o pensiune bântuită și ce alte provocări va mai avea de înfruntat trupa? Aflați din 28 octombrie, de luni până vineri, de la ora 18.00.

 

T.O.T.S. – EPISOADE NOI

Pinguinul Clic și pasărea flamingo Zglobi sunt angajații juniori ai serviciului de Transport Organizat al Tuturor Speciilor specializat în livrarea bebelușilor către părinții lor. Deși începători, Clic și Zglobi trebuie să demonstreze că sunt excelenți agenți de livrare în momentul în care au de transportat, de exemplu, un bebeluș tigru de viță princiară. De luni până vineri, de la 17.30.

 

PREMIERE DE HALLOWEEN: FANCY NANCY CLANCY ȘI MICII MUPPETS

Nancy cea rafinată refuză să meargă la petrecerea de Haloween când descoperă că rochia ei nu este originală. În gașca micilor Mupetts, Fozzie nu reușește deloc să fie înfricoșător de Haloween, însă îi iese de minune rolul său amuzant cu care ne-am obișnuit. Din 21 octombrie, de luni până vineri, de la ora 18.00

 

MICKEY ȘI PILOȚII DE CURSE: POZNELE LUI CHIP ȘI DALE

Programul la plajă al lui Mickey și al lui Minnie e dat peste cap când Chip și Dale alungă cochilia unui  crab fără să știe că acea scoică este casa dulce casă a lui. Din 21 octombrie, de la 16.25.

 

EROI ÎN PIJAMA, ÎN CLIPURI MUZICALE

Super Haloween-ul muzical al eroilor în pijama are loc la Disney Junior pe 25 octombrie, de la ora 16.25.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare