; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea banica2

GALERIE FOTO. Ce vedete și-au însoțit copiii în prima zi de școală

11 September 2018

Începutul acestei săptămâni a marcat startul unui nou an școlar. Fie că sunt la grădiniță, fie că sunt la școală micuții au fost însoțiți de părinți care la rândul lor au fost extrem de emoționați. Vedetele au renunțat la statutul lor și le-au fost alături celor mici în etapele importante din viața acestora.

„Prima zi de școală, prima dată când sună clopoțelul pentru Nicholas… Atâta emoție si bucurie pentru familia noastră?. Nicholas nu mai e Piticholas, deja a trecut în clasa 0?. Succes tuturor celor care au început gradinița, școala, liceul, facultatea!', a scris Elena Gheorghe.

 

„Aș vrea să împărtășesc tuturor la ce emoții mă gândeam eu astăzi: cum ar fi să îmi duc și eu băiatul la școală? Eu l-am dus pe al meu la grădiniță, nu se compară emoțiile, niciodată. Stau să mă gândesc oare câtă emoție a plamnat astăzi în aer, din partea mamelor, a bunicilor, dar mai ales din partea copiilor. Dumnezeule, îmi imaginez ce a fost în sufletul lor. Dar eu vreau să vă doresc tuturor părinților ca în acest n școlar copilașii dumneavoastră să vă aducă foarte multe rezultate bune, să primiți doar vești bune, să nu fiți chemați de urgență la vreo ședință, să fie mai mic fondul clasei și toate celelalte, știți la ce mă refer', a declarat Andreea Mantea la emisiunea sa.

 

 

Vedeți ce fotografii au postat vedetele, în galeria foto de mai jos.  

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare