; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tinuteiulianatudor

GALERIE FOTO. Ce ținute a purtat Iuliana Tudor în ultima seară a Festivalului Cerbul de Aur 2018

03 September 2018

Cerbul de Aur 2018 s-a încheiat aseară cu un spectacol folcloric grandios, „România Centenar. Iuliana Tudor, producătorul și gazda serii, a impresionat publicul din Piața Sfatului, cu ținutele sale de poveste. Căci totul a fost bine gândit, în cel mai mic detaliu, de echipa de profesioniști care s-a ocupat de aparițiile vedetei.

 Vezi galeria foto >

Rochia albă, din mătase și dantelă fină, purtată de Iuliana în prima parte a spectacolului a fost semnată de designerul Cristina Săvulescu.

Ce-a de-a doua ținută aleasă de Iuliana Tudor, pentru ultima seară a Cerbului de Aur din acest an, a fost asigurată de Rhea Costa, un designer cu care vedeta TVR are o colaborare de foarte multă vreme și pe care îl apreciază enorm.

Ultima parte a serii în care a fost prezentat singurul spectacol-turneu dedicat Centenarului: TOȚI K1 PENTRU ROMÂNIA. Așa cum era de așteptat, pentru această încheiere a unul eveniment de excepție dedicat folclorului românesc, Iuliana Tudor a ales să poarte cu mândrie o IE veche românească, o salbă și paftale vechi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare