; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alida si soso

GALERIE FOTO. Câștigătorul primei ediții „Big Brother” vine la „Ultraviolet”, duminică, la Digi 24

19 April 2019

Duminică, 21 aprilie 2019, de la 15.30, Digi 24 va difuza primul interviu TV acordat în ultimii șaisprezece ani de Sorin Fișteag, alias Soso, câștigătorul primei ediții Big Brother'. Cea care l-a convins să vorbească despre viața de după celebritate' este Alida Mocanu, fata care i-a fost alături până la finalul show-ului, acum producătorul emisiunii de lifestyle Ultraviolet, la Digi 24.

 Vezi galeria foto >

Deși Sorin a ales să trăiască în Germania, unde profesează ca medic, el și Alida au păstrat prietenia din perioada petrecută în doi în casa Big Brother, unde, vreme de o săptămână, au fost nevoiți să stea legați unul de celălalt. Duminică, la Ultraviolet, cei doi vor fi din nou împreună în fața camerei de filmat, de această dată, de bună voie'. Vorbesc despre bucuria vieții fără supraveghere video și despre pasiunea împărtășită pentru stil și modă. Sorin iubește creațiile Viviennei Westwood, designerul britanic care a popularizat stilul modern punk.

Vivienne Westwood luptă împotriva curentului fast fashion. Oamenii îşi cumpără haine în fiecare weekend, în fiecare lună, din ce în ce mai mult. Dacă fiecare dintre noi îşi deschide dulapul, găseşte o grămadă de chestii pe care nu le mai poartă, pe care poate nu le-a purtat niciodată, cu eticheta pe ele. E absurd. Ori, Vivienne Westwood luptă foarte mult pentru chestia asta: buy less, choose well, make it last. Cumpără mai puţin, cumpără cu cap, economiseşte ca să cumperi ceva şi ai grijă de lucrul respectiv: îl porţi cu respect, îl porţi cum trebuie, îl porţi la ocaziile la care se potriveşte,' spune Soso în interviul care va fi difuzat integral duminică, de la ora 15:30, la Digi 24.

Tot duminică, Ultraviolet îl are ca invitat pe Dhaniel Nora, specialist în aranjamente florale, care vorbeşte cu umor despre alternativa elegantă la nemuritorul celofan. Despre cum un simplu truc de frumuseţe precum o aromă îţi poate întregi o ţinută şi poate fi cartea ta de vizită, aflați de la Iulia Neagoe, parfumier.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare