; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nocturn (207)

GALERIE FOTO. Carla’s Dreams – primul concert la Romexpo în fața a 8500 de oameni

20 May 2019

Sâmbătă seara, Romexpo a fost plin de oameni veniți să îi vadă live pe artiștii lor preferați. După trei concerte sold out la Arenele Romane, Carlas Dreams au cântat pentru prima dată la Romexpo, în fața a 8500 de fani, în super show-ul Nocturn', o experiență începută în online cu multe piese și testimoniale lansate de-a lungul a 200 de zile, precum „Ne topim', „Itsova', „Ca benzina', „Luna' și care a continuat cu un eveniment pe care publicul nu îl va uita prea curând.

În deschiderea show-ului, au cântat Mark Stam și Vanotek împreună cu Lori, Mikayla și Muse Quartet.

 

 Vezi galeria foto >

„Nocturn' – o producție impresionantă, o adevărată desfășurare de forțe

„Nocturn' este evenimentul cel mai grandios al unui artist român, cu o producție impresionantă de care s-au ocupat peste 100 de oameni, cu scenă de 62 de metri liniari, 350 de mp de led, 4 kilometri de cablu, 1000kw consum, 400 de lumini, cu cel mai puternic sistem de sonorizare din țară, 20 de tiruri cu echipamente, grafică dedicată.

„Sunt onorat să produc show-ul „Nocturn', primul concert Carla’s Dreams de la Romexpo, un eveniment grandios pentru un artist care surprinde de fiecare dată. Mi-am propus un spectacol complex, cu multe elemente și efecte care să asigure o experiență completa pentru fani și cred că am reușit: de la lumini, lasere, visuals, până la scenografie, sonorizare impecabilă și scena impresionantă', a declarat George Carabelea, producătorul concertului „Nocturn'.

Din punct de vedere al scenografiei, conceptul show-ului „Nocturn' a fost unul industrial, cu multe cuști retroluminate în care au apărut pe rând dansatori sau instrumentiști și cu ventilatoare în fundalul scenei. Un alt element scenotehnic impresionant a fost cercul central de lumini care cobora deasupra scenei.

De asemenea, band-ul a fost acompaniat de o orchestră simfonică: viori, violoncele, viole, trompete, trombon, tenori, dar și de o trupă de percuționiști pe butoaie.

 

Vedete invitate pe scena de la Romexpo

Invitații speciali ai concertului „Nocturn' au fost Antonia, alături de care au cântat „Te rog', dar și o piesă în premieră, „Anxietate'. Împreună cu Delia, Carlas Dreams au cântat „Inima' și super-hitul „Cum ne noi'. Multă energie din partea publicului s-a simțit de asemenea alături de alți invitați, precum Deliric cu piesa „Dependent' și Blacklist cu „Tequila'.

Piesa „Ne bucurăm în ciuda lor' a fost reinterpretată într-o variantă aparte, cu influențe internaționale, cu orchestră simfonică. Din setlist-ul de la concert nu au lipsit nici „P.O.H.U.I', „Născuți în Moldova', „Până la sânge', „Imperfect' sau „Eroina'.

Emoționante au fost și momentele în care publicul a fost cu sufletul alături de cei de la Carlas Dreams cântând la unison piesa „Unde', dar și când fanii au ridicat, la piesa „Luna', un banner alb uriaș cu mesajul „Nocturn'. Nu au lipsit elementele și efectele speciale de scenă, lasere, lumini, foc de artificii grandios la final.

Concertul „Nocturn' al celor de la Carlas Dreams a fost organizat de Global Records și BestMusic Live Concerts și susținut de KFC, George, primul banking inteligent, Nivea, VOLT, Black Cab, Antena 1, Radio ZU și ZUTV.

Scenotehnica a fost asigurată de Arena Events, visuals NRG Moldova, efecte pirotehnice Pyro Events și laserele KLS Lasers.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek, Minelli, Alina Eremia, AMI și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare