; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cei 100 (2)

GALERIE FOTO. „Cântă acum cu mine”: Un electrician de 56 de ani a încercat să-i ridice în picioare pe cei 100

15 March 2019

Duminică seară, cei 100 și Cabral vor avea parte de un moment emoționant la Cântă acum cu mine. Un electrician de 56 de ani va urca pentru prima dată pe o asemenea scenă și va încerca să arate juriului că vârsta nu e un impediment în calea unui artist.

 Vezi galeria foto >

Uluiți de felul în care a cântat, cei 100 vor fi în lacrimi la finalul momentului.

'Despre asta este vorba. Despre emoție, căldură, să simțim dragoste, să simțim vibrație, să ne unim toți într-o singură voce. Până la urmă există un destin și trebuie să ai răbdare, să-ți aștepți acest destin. În această seară, tu ai reușit acest lucru, ne-ai emoționat până la lacrimi!', spune Loredana.

Nici Dana Dorian, unul dintre cei mai exigenți profesori de canto din România, nu va rămâne indiferentă la interpretarea concurentului:

'N-am respirat, n-am clipit. Am văzut emoție pură, adevăr uman, care în scenă a devenit adevăr scenic. Am văzut și am auzit oameni care suspinau!', va spune aceasta în cea de-a doua ediție Cântă acum cu mine, duminică, de la ora 20:00, la PRO TV.

Emisiunea Cântă acum cu mine este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare