; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burak Özçivit

GALERIE FOTO. Burak Özçivit şi soţia lui, Fahrie, au parte de o aventură africană

09 May 2018

De îndată ce a terminat turneul de promovare prin Turcia şi Europa al celui mai recent film al său, Can Feda', protagonistul serialului „Dragoste infinită' (Kara sevda'), a plecat într-o vacanţă împreună cu frumoasa sa soţie, Fahriye Evcen. Destinaţia aleasă de cei doi a fost de data aceasta Africa de Sud. Aici Burak şi Fahriye se află se în continuare şi se bucură de frumuseţile naturale. De asemenea, ei s-au relaxat la plajă şi au vizitat un centru de reabilitare a animalelor pe cale de dispariţie.

 

La întoarcerea în ţară, Burak (33 de ani) va continua să studieze ofertele pentru un nou serial. El este aşteptat toamna aceasta pe micile ecrane din Turcia la postul Star TV, cu care are contract de mai mult timp. Din păcate cel mai recent film al său, pelicula de război Can Feda', în care a jucat şi pe care a co-produs-o, nu a prins la public. Spectatorii nu s-au înghesuit să vină să o vadă la cinema, chiar dacă promovarea a fost intensă şi chiar dacă Burak a investit foarte mulţi bani în acest proiect. Mai mult, el ar fi ieşit în pierdere cu 13 milioane de lire turceşti (aproximativ 2,5 milioane de Euro), spun cei de la sondakika.com.

 

Filmul „Can Feda' prezintă greutăţile prin care trec pe frontul de luptă căpitanul Alparslan (Burak Özçivit) şi pilotul Onur Keskin (Kerem Bürsin, protagonistul serialului „Inima oraşului' de la Happy Channel). Cei doi ar face orice pentru a-şi apăra patria, inclusiv să-şi pună vieţile în pericol.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare