; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina si Oase

GALERIE FOTO. Au început filmările pentru „Asia Express”. Primele imagini cu vedetele în Filipine

21 October 2019

S-a dat startul sezonului trei „Asia Express'.  După un drum de 30 de ore și o escală în Istanbul, vedetele au ajuns în Filipine şi, momentan, se acomodează cu mediul complet diferit faţă de cel de acasă, dar şi cu schimbarea de fus orar.

Alina Ceuşan, Carmen Grebenişan, Răzvan Fodor, Chef Bontea, Nico şi fiica ei, Florin Ristei şi fratele lui, Speak şi iubita lui, Ştefania, Adda şi soţul ei, Cătălin, Maria Buză și Lia Bugnar, Alex Velea şi Mario Fresh se află acum într-un sat situat lângă Manila, capitala Filipine şi au încă zâmbetul pe buze, având în vedere că, pentru început, concurenţii sunt cazaţi la hotel şi au masa plină cu delicatese locale. Mai puţin norocoase au fost blondele Alina şi Carmen, care au luat contact cu o parte din fauna zonei, furnicile roşii.

În curând, însă, începe dura competiție pentru cele nouă echipe de vedete de la Asia express, sezon 3. Competiţia ia startul în Filipine, urmând ca linia de finish să fie trecută, de cei mai rezistenţi dintre concurenţi, în Taiwan. Cele nouă vedete au plecat sâmbătă de pe Otopeni şi una dintre cele mai emoţionante despărţiri, de pe aeroport, a fost cea dintre Alex Velea şi Antonia. La nici două zile distanţă, cei doi îşi trimite deja mesaje de dor pe reţelele de socializare.

Chef Sorin Bontea a postat, pe Instagram, câteva imagini din Filipine şi a surprins într-un video scurt plimbarea cu tuk-tuk-ul.

„Deocamdată vedem care este treaba prin Filipine. Presimt că în scurtă vreme rămân fără telefon şi plec la autostop’, a scris Bontea pe Instagram.

Partenerul său de cursă, Răzvan Fodor, a lăsat şi el câteva mesaje pentru fani:

„Am ajuns după aproape 30 de ore undeva la sud de Manila, după 13 ore de la Istanbul şi alte două ore de la Bucureşti la Istanbul… Suntem în Filipine, într-o zonă ploioasă, umezeala pe care o ştiu, căldură mare. Probabil, aceasta este ultimul video pe care îl fac. Contul meu va fi luat cu asalt de către nevastă-mea, care va primi din partea producţiei nişte poze, din când în când şi va mai posta pe pagina mea de Instagram. Până atunci, vă pup, uraţi-mi baftă!’.

 

 Vezi galeria foto >

Pentru cele două vloggerițe Carmen Grebenişan și Alina Ceuşan a început deja chinul, asta după ce în Istanbul cele două au preferat să lucreze la conținutul lor pentru online:

„Am mers în spatele hotelului să facem nişte exerciţii şi m-am umplut de furnici roşii pe picioare. Nu ştiam ce mă pişcă aşa tare şi când am verificat, eram într-un muşuroi. Aventura a început! Stăm cu mari emoţii că nu ştim când începe totul. La un moment dat, am adormit puţin şi a sunat telefonul. Ne-am speriat, am crezut că începe, verificam dacă avem bagajul făcut… Nu ştim ce se va întâmpla!’, spunea Carmen în urmă cu două ore.

Nico a început competiţia Asia Express 3 cu zâmbetul pe buze şi în paşi de dans, pe muzica lui Florin Ristei, care a plecat la drum cu o muzicuţă în bagaje. Ristei şi fratele lui sunt, până acum, cei mai veseli dintre concurenţi şi destind atmosfera prin muzică.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare