; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Netflix   The Protector   2

GALERIE FOTO. Au apărut primele imagini din „The Protector”, primul serial original turcesc de la Netflix

02 October 2018

Netflix prezintă „The Protector' (ro. „Protectorul Instanbulului'), primul serial original turcesc, și lansează astăzi primele cadre și imagini ale noii producții. „The Protector' va fi lansat mai târziu în acest an pe platforma de streaming.

 Vezi galeria foto >

Serialul urmărește aventura lui Hakan, un tânăr al cărui univers se trasformă complet atunci când află că este legat de o lume veche, secretă și descoperă că menirea lui este să protejeze orașul Istanbul. La începutul poveștii, Hakan nu este nici de departe un erou – este un tip simplu, dintr-un oraș cu 15 milioane de locuitori, unde estul întânește vestul, iar trecutul întâlnește viitorul. El trebuie să învețe rapid că orașul său natal este amenințat de ființe mistice, misterioase și nemuritoare și rolul său este să le oprească. Este o provocare pentru care nu este pregătit – își va împlini Hakan destinul de ultim protector?

Din distribuția seriei cu 10 episoade fac parte: Cagatay Ulusoy, Ayca Aysin Turan, Hazar Erguclu, Okan Yalabik, Mehmet Kurtulus, Saygin Soysal și Burcin Terzioglu.

Puteți vedea teaserul serialului „The Protector' aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare