; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The_Politician_S01E02_24m54s35832f_R

GALERIE FOTO. Au apărut primele imagini din serialul „The Politician”, o nouă producție originală Netflix

09 August 2019

Netflix a lansat primele imagini din „The Politician', noul serial de comedie, de 8 episoade, creat de Ryan Murphy. „The Politician' se lansează pe 27 septembrie exclusiv pe Netflix.

 Vezi galeria foto >

Payton Hobart (Ben Platt), un student înstărit din Santa Barbara, California, a știut încă de la vârsta de șapte ani că o să devină președintele Statelor Unite. Însă înainte de acest pas, va trebui să treacă prin cel mai complicat mediu politic dintre toate: Liceul Saint Sebastian. Pentru a fi ales Președinte al Consiliului Elevilor, a obține un loc la Harvard și a rămâne pe calea succesului, Payton trebuie să își învingă adversarii din liceu fără și își sacrifice moralitatea și imaginea atent șlefuită. Plin de comedie și satiră fină, „Politicianul' lui Ryan Murphy oferă o imagine rară a ceea ce înseamnă să ajungi politician.

Din distribuție fac parte: Ben Platt, Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Laura Dreyfuss, Rahne Jones, Theo Germaine, Julia Schlaepfer și Bob Balaban. Lor li se alătură Dylan McDermott, January Jones, David Corenswet, Judith Light și Bette Midler.

Creat și scris de: Ryan Murphy, Brad Falchuk, Ian Brennan.

Producători executivi: Ryan Murphy, Brad Falchuk, Ian Brennan, Alexis Martin Woodall, Ben Platt, Gwyneth Paltrow.

Regizat de: Ryan Murphy, Brad Falchuk, Janet Mock, Helen Hunt, Ian Brennan and Gwyneth Horder-Payton.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare