; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CAS_114_Unit_01773R2

GALERIE FOTO. Au apărut primele imagini din partea a doua a serialului „Sabrina: Între lumină și întuneric”

05 March 2019

Netflix a pus la dispoziția fanilor prima serie de fotografii din partea a doua a producției „Sabrina: Între lumină și întuneric' / „Chilling Adventures of Sabrina'.

 Vezi galeria foto >

Un nou an – O nouă vrăjitoare – Un nou iubit? Au apărut primele imagini din „Chilling Adventures of Sabrina Part 2', în care eroina își explorează latura întunecată și opțiunile pe care le are în relații.

„Chilling Adventures of Sabrina' („Sabrina: Între lumină și întuneric') recreează aventurile din serialul Sabrina, vrăjitoarea adolescentă, într-o poveste întunecată despre maturizare presărată cu momente de groază, oculte și, desigur, magice.

În partea a doua, Sabrina își explorează latura întunecată, este curioasă să afle mai multe despre moștenirea ei, în timp ce se străduiește să își mențină prieteniile din lumea muritoilor. Mai mult, Sabrina este prinsă într-un triunghi amoros cu vrăjitorul Nicholas Scratch și iubitul ei din liceu Harvey Kinkle. Între timp, Lordul Întunericului, Doamna Satan și Părintele Blackwood continuă să creeze haos în familia Spellman și în orașul Greendale. Iar ei nu sunt singurii care încearcă să aducă iadul pe pământ. Totul este pus la încercare… relațiile, identitatea, adevăratele intenții… atunci când diavolul își bagă coada.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare