; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

41080122_296908241038409_5169152757002026113_n

GALERIE FOTO. Aracely Arambula, sexy şi rea în narco-novela „El Señor de los Cielos”

18 September 2018

Actriţa Aracely Arambula (pe care o ştiţi din „Fugara' şi „La doña', ultimele ei două proiecte tv) face furori cu cel mai recent rol al ei, Altagracia Sandoval, din narco-novela de succes „El Señor de los Cielos'. Sezonul şase al producţiei realizate de compania Telemundo se va termina în America pe 24 septembrie, iar Aracely a înnebunit audienţa nu doar cu ţinutele ei sexy, ci şi cu scenele fierbinţi de amor pe care le-a filmat alături de Matías Novoa, interpretul lui Amado Leal.

Deşi pare să nu aibă nicio problemă când vine vorba de saruturi pătimaşe în pat, Aracely a recunoscut că, de fapt, îi este greu să filmeze aceste scene.

„De fiecare dată când citesc scenariul şi văd că am scene de amor îmi zic „azi o să am o zi dificilă'. Din faţa micilor ecrane se vede pasiune, e frumos, însă în realitate e complicat. Nu e că nu-mi place să filmez astfel de secvenţe, doar că mi-e greu cu atâta lume în jur, având şi grijă să nu mi se vadă anumite lucruri. Însă am parte de regizori şi colegi foarte respectuoşi, creativi, care îmi uşurează munca', a spus Aracely, citată de peopleenespanol.com.

 

 Vezi galeria foto >

După „El Señor de los Cielos', cel mai probabil Aracely (43 de ani) va începe filmările la sezonul doi din „La doña' (2016-2017), continuarea acestei telenovele fiind anunţată de actriţă încă din luna mai.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare