; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antonia

GALERIE FOTO. Antonia și Vincenzo Castellano i-au organizat Mayei o petrecere surpriză. Iată imaginile!

28 August 2018

Micuța Maya fiica Antoniei și a lui Vincenzo Castellano a împlinit opt ani. Fetița a avut parte de o petrecere tematică și i-a avut alături pe părinți, dar și prietenii săi. 

 
Antonia se află alături de mama sa în Italia, acolo unde și-a sărbătorit fiica  alături de fostul soț. Cei doi au lăsat resentimentele și de dragul fetiței lor au organizat o frumoasă petrecere. 
Fetiţa a purtat o rochie de prinţesă, a avut un tort cu etaj, prăjiturele frumos ornate, iar toţii prietenii i-au fost alături. Cel mai mult, Maya s-a bucurat de prezenta părinţilor, într-o imagine îl strânge puternic pe tatăl său în braţe, iar în alta o pupă pe Antonia.
 
 Vezi galeria foto >
 
Totul a fost surprins în imagini și postat de cei doi pe conturile lor de instagram. Antonia a postat și un filmuleț în care la primele ore ale dimineții îi cânta Mayei „La mulți ani'. 
 
De dragul fiicei sale, artista face drumrui între România și Italia pentru a putea petrece măcar câteva zile alături de ea. Ultima oară aceasta a fost însoțită de Alex Velea. Antonia așteaptă să încheie pe cale legală tot ce o mai unește de Vincenzo pentru a se putea căsători cu Alex Velea, alături de care are doi băieți, pe Dominic și Akim. 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare