; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

66685817_480020559224940_6147510014871001301_n

GALERIE FOTO. Angelique Boyer şi Sebastian Rulli, mai sexy ca niciodată pe plajele spaniole

24 September 2019

Actorii de telenovele Angelique Boyer (31 de ani) şi Sebastian Rulli (44 de ani) au petrecut recent o vacanţă de neuitat în Spania. Cei doi şi-au etalat trupurile bine lucrate la sală pe plajele din Ibiza, Formentera, Tarifa şi alte locuri de vis.

Romantică din fire, Angelique a profitat de ocazie şi i-a făcut o frumoasă declaraţie iubitului ei pe Instagram:

„Sunt 5 ani cu amintiri atât de frumoase, 5 ani în care am trăit cele mai intense momente din viaţa mea, construind totodată cea mai bună versiune a mea alături de tine. M-a făcut foarte fericită să-ţi susţin visele şi să văd câte ai realizat. Îţi mulţumesc că mă faci să mă simt atât de bine şi pentru pacea pe care mi-o dăruieşti. Această iubire creşte zi după zi, cu fiecare sărut'.

 

 Vezi galeria foto >

Pe Angelique (protagonista din „Teresa', „Spune-mi că ești a mea' şi „De trei ori Ana') o veţi revedea pe micile noastre ecrane din 30 octombrie, la Pro 2, în telenovela „Suflete pierdute' („Amar a muerte'), care a avut succes la mexicani anul trecut. De data aceasta ea îi dă viaţă Luciei Borges, o tânără care este pe cale să se căsătorească cu un mogul media cu 30 de ani mai în vârstă decât ea, León Carvajal (Alexis Ayala). Nunta se transformă în tragedie când milionarul este asasinat în mijlocul ceremoniei. Lucrurile iau o altă întorsătură când bărbatul se întoarce la viaţă… într-un alt trup (Michel Brown).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare