; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei Ioan (10)

GALERIE FOTO. Andrei, fiul Ioanei Mariei Moldovan, împlinește azi 3 ani

13 January 2021

13 ianuarie este o zi importantă pentru Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea de la FocusPrima TV, pentru că este ziua fiului său, Andrei. Acesta a împlinit 3 ani pe care i-a sărbătorit în familia restrînsă, la Târgu-Mureș.

Astăzi sunt trei ani de când viața mi s-a schimbat radical și am început să trăiesc cu adevărat. Trei ani super plini, cu bucurii, lacrimi, întrebări, emoții, gânduri … părinții știu bine ce spun, iar viitorii părinți vor vedea', spune prezentatoarea Focus, Ioana Maria Moldovan.  

 Vezi galeria foto >

Fiecare aniversare a lui Andrei-Ioan a sărbătorit-o în familie, în Ardeal, la Târgu-Mureș iar anul acesta nu a făcut excepție chiar dacă regulile s-au schimbat și toate măsurile au fost respectate. Despre cum a fost la împlinirea celor 3 ani, Ioana Maria Moldovan spune că:

Andrei-Ioan a fost cel mai fericit, a fost în centrul atenției și s-a bucurat de clipele minunate petrecute alături de noi, părinții, de bunici, de străbunică și mătușă. Pentru momentul mult așteptat, minunea a exersat cu câteva zile înainte suflatul în lumânări și tradiționalul 'La mulți ani!', care-i place mult și-l distrează. Tortul adus, la fel ca și anii trecuți, de la Brașov a fost mult așteptat. Tema lui a fost familia Peppa Pig, personajele de desene animate preferate ale lui Andrei. Anul acesta aniversarea a fost dublă în familia mea. Din cauza perioadei prin care trecem, am ales ca și ziua de naștere a bunicii mele materne și strabunicii lui Andrei-Ioan, care va fi peste o săptămână, s-o facem în aceeași zi. Andrei-Ioan a împlinit trei ani, iar străbunica Susi, 84. Așadar am avut doi sărbătoriți între care este o diferență de 81 de ani. Și două torturi, spre bucuria lui Andrei-Ioan, plus 'șanșanie'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare