; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea balan

GALERIE FOTO. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

11 August 2019

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit sâmbătă, 10 august. Cei doi au spus da în fața ofițerului de stare civilă, alături de ei aflându-se și familiile și câțiva prieteni apropiați.

 Andreea Bălan e în focul pregătirilor pentru nunta grandioasă ce va avea loc pe data de 15 septembrie, motiv pentru care a ales să facă cununia civilă mai devreme, respectiv ieri. După patru ani de relație, solista și George Burcea au spus da la Starea Civilă, martori fiindu-le chiar viitorii nași de cununie, Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

„Fericirea ei este sublima, Ella ne-a unit și ea a fost ambasadorul iubirii noastre❤️ 
Într-o zi si noi vom fi alături de ea si de Clara asa cum ele au fost impreuna cu noi in aceasta zi minunata', a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

 Vezi galeria foto >

Eventimentul de ieri nu a fost lipsit de peripeții. Mirele a fost nevoit să se întoarcă din drum, dintr-un motiv extrem de bine întemeiat:

 „George s-a dus să-mi ia buchetul de acasă pentru că l-am uitat. Buchetul este special, este același buchet pe care l-am avut în America atunci când am făcut ceremonia acum doi ani. Pentru mine era important să am același buchet, e din flori criogenate și țin foarte mult la el. L-am uitat pentru avem doi copii pe care nu trebuie să-i uităm acasă. Ella este foarte fericită când aude că trebuie să meargă la nuntă.', a declarat Andreea, pentru Spynews.ro

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare