; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra

GALERIE FOTO. Andra și familia se relaxează în vacanță

31 July 2019

Andra, Cătălin Măruță și copiii au luat o pauză și au plecat în vacanță. După perioada încărcată de muncă, aceștia se relaxează la piscină, acolo unde artista a apărut în costum de baie. Ce bine arată! 

 Nu mai e un secret faptul că Andra a trecut de 30 de ani. E o artista matură și o mămică cu drepturi depline. La 32 de ani, cântăreața umple stadioane întregi, sală de concerte, chiar și în străinătate. E cea mai iubită cântăreața, iar fanii o demonstrează de fiecare dată.
 

Iată că acum a luat o mică pauză de la concerte, pauză pe care a dedicat-o complet familiei. Artista, Cătălin Măruță și cei doi copii, Eva și David au plecat în vacanță. Se relaxează toți la piscină acolo unde Andra a apărut în costum de baie. E într-o formă de invidiat. Arată tare bine, mai ales că are zâmbetul până la urechi. Apare și fetița lângă ea. Artista a avut un mesaj la imaginile postate în mediul online:

„Stai liniștit să faci o poză când apare motivul pentru care te relaxezi mai puțin, dar râzi mult mai mult! @evamaruta ♥️

Adevăratul motiv pentru care Andra a plecat de la VOCEA ROMÂNIEI, show-ul de la Pro TV, unde era în juriu

Andra a plecat de la Vocea României, show-ul de la Pro TV, unde era în juriu şi locul său a fost luat de Horia Brenciu. Andra a declarat că programul mult prea solicitant a determinat-o să spună „Stop! rolului de jurat la Vocea României şi să rămână doar cu el de la Românii au talent. Există, însă, şi un alt motiv întemeiat pentru care Andra a decis să renunţe la show-ul de talente de la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare