; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

78901090_3169319359748290_3696312111215935488_o

GALERIE FOTO. Andra în duet pentru prima oară cu fiica sa, Eva. Toate detaliile despre concertul caritabil susținut de artistă

12 December 2019

Pe 9 decembrie, Andra a susținut un concert caritabil la Opera Națională unde a susținut primul duet cu fiica sa Eva Maria. 

Andra și invitații săi, alături de Orchestra Simfonică București, sub bagheta dirijorului Andrei Tudor și cu intervenția scenică a lui Cristian Leonte, au concertat în fața a peste 800 de invitați, companii și vedete, în beneficiul pacienților de la HOSPICE Casa Speranței.

Într-un decor de poveste, Andra a interpretat colinde tradiționale, melodii compuse de Andrei Tudor special pentru artistă și melodia Vin Acasă de Crăciun, lansată în premieră pe Scena Operei Naționale București.

Alături de artistă au urcat pe scenă invitați speciali, precum: Bodo (Proconsul), Mircea Radu, Mioara Velicu, Liviu Teodorescu, Paula Herlo și Narcisa Suciu. Punctul culminant al concertului a fost ultimul moment artistic, susținut de Andra și Eva, fetița de doar 4 ani a cuplului Andra și Cătălin Măruță, care au cântat Deschide ușa, Creștine!, emoționând audiența.

„Minune de Crăciun: o donație de 205.000 euro!
Eu și invitatii mei, alături de Carrefour și cele 29 de companii partenere, am reușit sa strângem pentru HOSPICE Casa Speranței 205.000 de euro . Banii au fost strânși în urma concertului extraordinar de colinde și cântece de Crăciun de la Opera Română care a avut loc pe 9 decembrie! Le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit și care au contribuit la acest get incredibil. Crăciunul este pentru mine în primul rând dăruire. ♥️ @ Opera Națională București', a scris Andra astăzi pe pagina sa de Facebook. 

 Vezi galeria foto >

 

Gabriela Szabo și Alex Dima, printre invitați 

205.000 euro au fost donați de Carrefour, alături de 29 de companii partenere pentru HOSPICE Casa Speranței, în cadrul unui concert caritabil la Opera Națională.
ANDRA și invitații săi, alături de Orchestra Simfonică București, sub bagheta dirijorului Andrei Tudor și cu intervenția scenică a lui Cristian Leonte, au concertat în fața a peste 800 de invitați, companii și vedete, în beneficiul pacienților de la HOSPICE Casa Speranței. La invitația Carrefour, 29 de companii s-au reunit în cadrul unui concert caritabil, desfășurat la Opera Națională, luni, 9 decembrie și au donat 205.000 de euro către Hospice Casa Speranței.
Prezențe din lumea mondenă s-au alăturat cauzei și au participat la evenimentul caritabil: Marius Moga, Gabriela Szabo, Alex Dima, Adina Buzatu, Olimpia Melinte, Anca Sina Serea, Iulia Albu, Elena Lasconi, Helmuth Duckadam, Anca Serea, Adina Buzatu, Irina Mohora, Monica Dascălu, Lavinia Petrea, ca să numim doar câțiva dintre ei.
Donațiile rezultate în urma concertului merg către HOSPICE Casa Speranței și asigură 2 milioane de minute de îngrijire paliativă.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare