; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Eremia

GALERIE FOTO. Alina Eremia, escapadă romantică în Republica Dominicană. „Mi-a hrănit sufletul“

30 January 2019

Alina Eremia și iubitul ei au petrecut câteva zile de vis în Punta Cana, Republica Dominicană. Recent întoarsă în țară și cu „bateriile încărcate', Alina a povestit despre vacanța pe care o consideră una din cele mai frumoase experiențe pe care le-a trăit.

„A fost absolut superb. Da, am fost doar noi doi (nr. cu iubitul). Am reușit să fug câteva zile, mai exact o săptămână pentru că trebuia să mă întorc pentru filmările noului videoclip. Întotdeauna îmi sare îmi ajutor și are răbdare, iar pozele ies cel mai bine. Pe lângă faptul că mi-a plăcut atmosfera și peisajele, îmi bucurau ochii efectiv, am reușit să mă detașez și să mă relaxez, să îmi încarc bateriile. Cea mai tare experiență a fost când am reușit să mângâi delfinii și a fost o experiență care mi-a hrănit sufletul, a fost ceva uimitor. Ne place să explorăm și să facem cunoștință cu lucruri de-ale locului, să vedem tradițiile, nu să ne închidem în resort. Întotdeauna merg cinele romantice, romantismul nu trebuie să moară. Eram într-un loc foarte frumos și îți sugera ideea de romantism, toată atmosfera creată acolo era frumoasă.', a povestit Alina Eremia,  în cadrul emisiunii „Răi Da Buni', difuzată de Antena Stars. 

Alina
 Vezi galeria foto >

Alina Eremia a renunțat la copilărie la 4 ani, pentru a reuși să-și construiască o carieră în muzică. E drept că multe vedete au făcut sacrificii pentru a cunoaște succesul și celebritatea, dar prețul plătit de artista de 24 de ani a fost destul de mare. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare