; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

68725402_886425918407778_4518865711676854467_n

GALERIE FOTO. Alessandra Stoicescu și-a botezat fetița

21 October 2019

Prezentatoarea Antenei 3 Alessandra Stoicescu și soțul acesteia, Sergiu Constantinescu, și-au botezat duminică seară fiica, Sara Maria Francesca, în vârstă de trei luni. Botezul micuței a avut loc la Parohia „Sfânta Vineri' Pajura din Capitală. 

La botez au fost prezente familiile celor doi, dar și prieteni apropiați. Alessandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu, au decis ca fiica lor să aibă două perechi de nași. Printre invitații la petrecere s-au numărat Andreea Berecleanu și soțul său, Constantin Stan, Mirela Boureanu Vaida, Sabina Iosub, Dan Negru, Oana Turcu, Cristian Brancu, Mircea și Mihaela Geoană.

 Vezi galeria foto >

Alessandra Stoicescu a declarat în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 faptul că numele fetiței l-a visat într-o seară, iar semnificația acestuia este cu totul specială: 

„Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Fetiţa se va numi Sara şi Maria pentru că noi ştiam că se va naşte în august când este această sărbătoare. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel.'

De asemenea, cuplul nu a luat în considerare angajarea unei bone, fapt pentru care cei doi și-au dorit să se ocupe singuri de creșterea fetiței lor.

„M-am și mirat de mine, de fapt, ne-am mirat unul de celălalt. Noi am făcut totul împreună, nu avem bonă nici în momentul ăsta. Am plecat cu ea la munte, la mare și din nou la munte și ne-am mai dori un pic de mare. Nu sunt panicoasă, dar sunt foarte grijulie și încerc să o ascult', a declarat Alessandra Stoicescu pentru Libertatea.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu au devenit părinți pe data de 29 iulie. Alessandra a decis să nască natural.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare