; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Netflix_Alex Pina_La Casa De Papel

GALERIE FOTO. A început producția pentru sezonul al treilea la serialului spaniol „La Casa De Papel”

26 October 2018

Gașca este din nou împreună, de data aceasta pentru mai mult decât un jaf. Odată cu apariția unor noi membri, mizele sunt mai mari ca niciodată.

 Vezi galeria foto >

Netflix a lansat primele imagini de la începerea producției „Fabrica de bani' / „La Casa De Papel' partea a 3-a, care va fi lansată la nivel global în 2019. Într-un video cu primele imagini, acompaniat de piesa iconică Bella Ciao', câteva fețe cunoscute se pregătesc de citirea scenariului pentru partea a 3-a, alături de noi membri ai distribuției, precum Hovik Keuchkerian (Bogota'), Najwa Nimri (Alicia'), Fernando Cayo (‘Tamayo) și deja cunoscutul Rodrigo de la Serna (Inginerul').

Din echipa de distribuție care se întoarce fac parte: Úrsula Corberó (Tokio'), Álvaro Morte (Profesorul'), Jaime Lorente (Denver'), Miguel Herrán (Rio'), Darko Peric (Helsinki'), Alba Flores (Nairobi'), Esther Acebo (Estocolmo'), Itziar Ituño (Raquel Murillo'), Enrique Arce (Arturo') Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (‘Coronel Prieto) și Mario de la Rosa (Suarez), care apar alături de creatorul seriei Álex Pina și regizorul Jesús Colmenar.

O nouă surpriză pentru fanii seriei este prezența lui Berlin' (Pedro Alonso), care a murit la finalul jafului din partea a 2-a. Prezența lui Berlin în filmare răspunde speculațiilor din partea fanilor în legătură cu adevărata lui soartă.

„Fabrica de bani' / „La Casa De Papel' a devenit cel mai urmărit serial într-o altă limbă decât engleza, atunci când părțile 1 și 2 au fost lansate pe Netflix la nivel global în 2018. Serialul este produs de Vancouver Media. Netflix a anunțat recent o înțelegere cu Álex Pina, creatorul La Casa De Papel.

Puteți vedea aici clipul care anunță începerea producției:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare