; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gala VMA 2011 se vede joi la MTV România

31 August 2011

MTV România va difuza, mâine, gala  premiilor Video Music Awards, care au fost decernate duminică la Los Angeles. Artiștii au vrut să iasă în evidență, cum era de așteptat. Lady Gaga s-a îmbrăcat în bărbat, Bruno Mars a compus niște versuri pentru o piesă a lui Amy Winehouse, iar Beyonce…despre ea nu putem spune mai multe.

Se știe deja care a fost momentul care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Beyonce a ales seara de duminică pentru a spune lumii întregi că așteaptă primul copil. Insă nu a fost singura fază cheie din timpul galei de decernare a premiile MTV Video Music Awards.

Bieber a venit la gală cu un șarpe de companie

Justin Bieber a venit la premiile VMA cu un șarpe viu. Ca să fie tacâmul complet, tocmai Selena Gomez i-a luat un interviu pe covorul roșu. Prima întrebare : cum îl cheamă pe micul șarpe. Răspunsul : „Johnson', după care, rapid, Bieber a pupat-o pe obraz pe iubita lui. No comment.

Lady Gaga s-a costumat în bărbat și a stârnit multe critici, după ce a fost acuzată că ar fi plagiat-o pe Annie Lenox. Gaga a apărut pe scenă îmbrăcată bărbătește și l-a întruchipat pe Jo Calderone, alter ego-ul ei. Show-ul a început cu un monolog extins despre prietena lui, Lady Gaga.

„Este grozavă ! Iese din duș fără să se șteargă și poartă tocuri. La început a fost sexy, dar acum sunt confuz', a spus Jo Calderon-Gaga. (La fel de confuz a fost și publicul din sală, n.r.).

Viitorul tată Jay-Z a fost grozav pe scenă alături de Kanye West, dar a fost și mai interesant momentul când Beyonce și-a arătat burtica pe scenă, imediat după ce a terminat de cântat „Love on Top'.

Tributul pentru Amy Winehouse a fost un moment emoționant al serii. Mai mulți artiști, printre care și Russell Brand (un prieten al artistei), dar și legenda jazz Tony Bennett alături de Bruno Mars. Acesta din urmă a cântat piesa „Valerie' schimbând puțin versurile: „Amy, oh Amy, I love you, darling. … Well miss you, baby. You got the world singing'. Momentul a fost numit unul dintre cele mai reușite din cadrul Premiile VMA.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare