; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Cavallioti Dragos Huluba_6099

“Gala umorului” revine la TVR 1 din 13 martie

11 March 2016

Emisiunea care pune în valoare arhiva Televiziunii Române continuă cu un sezon în premieră, din 13 martie. Hohote de râs, zâmbete şi relaxare ne aduc actorii Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba în primul episod al sezonului 5 Gala umorului'. Duminică, de la ora 16.00, la TVR 1 şi TVR+.

Diana Cavallioti Dragos Huluba_6099

Gala umorului', emisiunea ce readuce pe micul ecran imagini cu cei mai iubiţi actori ai comediei româneşti, revine cu ediţii în premieră, în data de 13 martie. În cel de-al cincilea sezon, programul difuzat de TVR 1 şi online, de TVR+, duminica după-amiază, începe cu o oră mai devreme: de la ora 16.00. Gala umorului' va continua să pună în pagină momente memorabile ale divertismentului de televiziune, păstrate în Filmoteca de Aur a TVR.

Realizatorii „Galei umorului' ne dau din nou întâlnire cu titanii comediei româneşti: Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Octavian Cotescu, Stela Popescu, Ştefan Bănică şi mulţi alţii, în fiecare duminică, la TVR.

Diana Cavallioti_5967

„Alături de cuplul de actori-prezentatori Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba, propunem telespectatorilor noştri să retrăiască momentele antologice de umor ce făceau, în urmă cu mai bine de 40 de ani, savoarea emisiunilor de weekend, dar mai ales a programelor de revelion', ne-a spus Cosmin Dumitru, realizatorul „Galei umorului', de la TVR 1.

„Printre numeroasele surprize, sperăm noi, plăcute, în acest nou sezon avem bucuria să vă anunţăm că veţi putea (re)vedea primul moment cu Amza Pellea din seria Nea Mărin, produs în Televiziunea Română în anul 1971, precum şi ultima înregistrare cu Toma Caragiu în studiourile Televiziunii Române, datând din februarie 1977', dezvăluie realizatorul Cosmin Dumitru.

Dragos Huluba_6028

Noul sezon al Galei umorului va avea 12 episoade tematice, dintre care amintim: „Duşi cu sorcova', „Toate-s vechi şi nouă toate', „Ce-i al tău e pus… departe', „Despre moravurile uşurele', „Cine râde la urmă… gândeşte mai încet'.

În această perioadă, actriţa Diana Cavallioti se pregăteşte de filmări pentru un nou film în regia lui Călin Netzer, producţie în care va interpreta rolul principal, în timp ce actorul Dragoş Huluba joacă pe scena Teatrului de Comedie din Bucureşti în spectacolul muzical „Îmblânzirea scorpiei', de W. Shakespeare, regia Gelu Colceag. Premiera oficială a piesei este programată chiar azi, vineri, 11 martie.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare