; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

89th Annual Academy Awards, Backstage, Los Angeles, USA   26 Feb 2017

Oscar 2021. Gala Premiilor Oscar se anunță a fi foarte diferită de edițiile anterioare

11 February 2021

Cea de-a 93-a gală a Premiilor Oscar se va desfășura anul acesta și în mediul virtual, au anunțat organizatorii evenimentului.

Ca orice eveniment din timpul pandemiei de COVID-19, Premiile Oscar 2021, difuzate duminică, 25 aprilie, vor arăta diferit față de edițiile anterioare. Găzduită în mod tradițional într-o singură locație, Teatrul Dolby din Hollywood, gala din acest an va fi transmisă din mai multe locuri.

„În acest an unic care a cerut atât de mult de la toată lumea, Academia este hotărâtă să prezinte premii Oscar ca niciodată, acordând în același timp prioritate sănătății publice și siguranței tuturor celor care vor participa', un purtător de cuvânt al Academia de Film și Științe a spus într-o declarație obținută de People.

„Pentru a crea spectacolul în persoană pe care audiența noastră globală vrea să îl vadă în timp ce se adaptează la cerințele pandemiei, ceremonia va fi transmisă în direct din mai multe locații, inclusiv din locația din anii trecuți Dolby Theatre. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe detalii în curând.'

Oscarurile aveau loc în mod tradițional la Teatrul Dolby, care găzduia până la 3.400 de persoane înainte de pandemia de coronavirus.

În iunie, Academia a anunțat reprogramare evenimentului cu două luni mai târziu de la data inițială. Astfel în loc de 28 februarie acesta va avea loc pe 25 aprilie.

Perioada de eligibilitate pentru filme nominalizate a fost, de asemenea, mutată de la 31 decembrie la 28 februarie. Nominalizările pentru gala Oscar 2021 vor fi anunțate luni, 15 martie.

Aceasta a fost a patra oară când s-a amânat evenimentul în istoria de 93 de ani a ceremoniei anuale de premiere. Prima dată a avut loc în 1938 din cauza inundațiilor din L.A. și următoarele două au urmat după asasinarea lui Martin Luther King Jr. în 1968 și încercarea de asasinare a președintelui Ronald Reagan în 1981.

 

articol scris de Alina Stoicescu 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare