; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gala Premiilor GOPO

29 March 2010

Înaintea lui Mihai Călin rolul de gazdă a Premiilor Gopo a revenit Mariei Dinulescu(2009), lui Marius Florea Vizante (2008) şi lui Cătălin Ştefănescu(2007).

Cunoscutul actor Mihai Călin va fi gazda celei de-a patra ediţii a Galei Premiilor Gopo, care va transmisă în direct de TVR 1 de la Palatul Parlamentului începând cu ora 21:10. În premieră, Gala va putea fi urmărită şi de către ascultătorii de radio, în direct la Radio România Cultural.

Gazda Galei Premiilor Gopo din acest an are un CV impresionant în film şi televiziune: născut în 1968, Mihai Călin a debutat în filmul de lung metraj regizat de Dan Piţa, Pepe & Fifi (1994). Consacrarea a venit o dată cu următoarele sale apariţii, în Eu sunt Adam (r. Dan Piţa, 1996), şi, în special, cu rolul Sami în filmul lui Radu Mihăileanu nominalizat la două Premii César, Trenul vieţii / Train de vie (1998). În paralel cu cariera sa cinematografică, Mihai Călin este una dintre cele mai cunoscute şi mai simpatizate figuri de pe micul ecran şi, totodată, unul dintre actorii importanţi ai Teatrului Naţional din Bucureşti.

Fragmente din Gală vor putea fi urmărite pe ecranele Cocor Media Channel, care vor prelua live, pe tot parcursul serii, momente importante care vor ajunge în faţa bucureştenilor aflaţi pe una dintre arterele principale ale Capitalei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare