; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MMA 2014

Gala Media Music Awards 2014 se vede la MTV România

25 August 2014

În mai puțin de o lună, pe 18 septembrie, MTV și PRO FM dau startul distracției la Sibiu. Media Music Awards 2014 îi aduce direct din topurile muzicale pe aceeași scenă pe: Andra, Elena Gheorghe, 3 Sud Est, Antonia, Smiley, Holograf, Connect-R, Mandinga, Vunk,Guess Who & Maximilian & Grassu XXL, Puya, Vescan, Delia, Sore, Alina Eremia, Cargo, Corina, Fly Project, Adda feat Amna,Maxim  & Akcent & Sandra N, Alex Velea, Whats up, Lidia Buble & Oana Radu, Dj Sava feat  Raluka, Deep Central și AMI.

MMA 2014

Înaintea evenimentului, timp de o oră, MTV îți oferă exclusiv emisiunea MTV Media Music Awards Exclusive Preview, unde vei putea urmări cele mai cool momente și imagini behind the scene cu artiștii tăi preferați, ce vor fi transmise live de la fața locului.

Oana Tache

“MTV iți aduce anual cele mai tari premii muzicale: de la prestigioasele MTV Europe Music Awards, la MTV Video Music Awards. Și pentru că MTV este un brand internațional cu o rețea dezvoltată la nivel mondial, dar conectată la nivel local, am ales să ne implicăm și să ne asociem cu cele mai transparente premii ale industriei muzicale din România – Media Music Awards 2014. Abia aștept să vă aduc de la Sibiu, în direct, cele mai fierbinți informații despre show și artiștii cu cel mai mare număr de difuzări de anul acesta”, a declarat Oana Tache, VJ MTV și prezentatoarea emisiunii.

Media Music Awards powered by Media Forest, este singurul eveniment transparent din România care oferă artiștilor premii pe baza numărului difuzărilor de la radio și TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare